Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Μανώλη το "χούϊ" σου δεν κόβεται, αλλά ...άργησαν να το καταλάβουν κάποιοι!

"Χτυπούσες" τον Καραμανλή, στον Σαμαρά θα κολλήσεις τώρα;

Τα έχει πάρει στο κρανίο ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης. 
Ο λόγος; 
Βλέπει ότι η Ρηγίλλης προσανατολίζεται στην στήριξη της υποψηφιότητας του νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Βγήκε, λοιπόν, ο γραμματέας Συνδικαλισμού και άρχισε να ρίχνει βελάκια. 
Μιλώντας στο «Κανάλι 1» του Πειραιά, υποστήριξε ότι είναι πρώτος σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Φυσικά δεν παρέβλεψε να στείλει και το μήνυμα του προς τον Σαμαρά. 
«Ο αρχηγός και τα όργανα αποφασίζουν και η απόφασή τους είναι σεβαστή και αυτοί απολογούνται στο τέλος για το αποτέλεσμα»
Με απλά λόγια ο Μανώλης λέει στον Σαμαρά ότι αν επιλέξει τον Δράκο θα χάσει την περιφέρεια.
Κατά τ' άλλα, δεν τον άκουσαν στη Ρηγίλλης και  "κλείδωσαν" την υποψηφιότητα του  νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκου, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σύμφωνα με πληροφορίες  εντός των ημερών θα υπάρχει και σχετική ανακοίνωση απο τη Ρηγίλλης. 
Σημειώνεται, ότι ο κ. Δράκος θα ηγείται ψηφοδελτίου, με...
υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες τον νύν νομάρχη Κορινθίας Νίκο Ταγάρα, ενώ απο την Aρκαδία ακούγεται έντονα το όνομα του γραμματέα του νομαρχιακού συμβουλίου Αρκαδίας Δημήτρη Κατσή, καθώς ο νύν νομάρχης Αρκαδίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος έχει δηλώσει ότι αποσύρεται απο την πολιτική.
Αναφορικά με τους υποψηφίους αντιπεριφεριάρχες απο την Λακωνία, την Αργολίδα και τη Μεσσηνία ακούγονται πολλά ονόματα, αλλά επισήμως δεν υπάρχει κάποια σχετική πληροφόρηση. 
Στην αναμονή, λοιπόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: