Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Σοκ και οργή για την εν ψυχρώ δολοφονία

Απερίφραστη καταδίκη από όλους  


Μία «μαύρη» ημέρα ξημέρωσε σήμερα για τη δημοσιογραφική οικογένεια. Ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλας και μέλος της δικής μας οικογένειας, ως διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Θέμα 9.89, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος. 
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εκφράζει την απερίφραστη καταδίκη του για το δολοφονικό χτύπημα ενώ από νωρίς το πρωί ο... Θέμα 9.89 έχει κατακλυστεί από τα μηνύματα των ακροατών που εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για ΄την εν ψυχρώ εκτέλεση.

«Είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα» δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας στον Θέμα 9.89 εκφράζοντας την οδύνη του και τα συλλυπητήρια για τον χαμό του Σωκράτη Γκιόλια. στην έρευνα τα ρεπορτάζ.

O πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος εκ μέρους όλων των βουλευτών, εξέφρασε την οργή και τη θλίψη «για την αποτρόπαιη δολοφονική ενέργεια που αφαίρεσε τη ζωή του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια».

Μιλώντας στο Θέμα 9.89 ο πρόεδρος της Ενωσης Συντακτών Πάνος Σόμπολος δήλωσε συγκλονισμένος από τη στυγερή δολοφονία και έκανε λόγο για πλήγμα στη δημοκρατία και τη δημοσιογραφία. Παρέμβαση στον Θέμα 9.89 έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι «θέμα τιμής για την πολιτεία να δείξουμε ότι δεν φιμωνόμαστε».

«Κάποιοι σκοτεινοί εγκέφαλοι αποφάσισαν με αυτόν τον τρόπο να χτυπήσουν τη δημοσιογραφία» δήλωσε από την πλευρά του ο Θέμος Αναστασιάδης.

Να προσαχθούν στη δικαιοσύνη οι πληρωμένοι δολοφόνοι, δήλωσε στον σταθμό μας ο Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος υπογράμμισε ότι το μήνυμα της δολοφονίας ήταν ο εκφοβισμός.

«Είναι πολύ βαρύ, δε μπορεί να σηκωθεί στις πλάτες της δημοσιογραφίας» δήλωσε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος, ενώ τον αποτροπιασμό του διατύπωσε και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος που μίλησε στο Θέμα 9.89 για «καλά σκηνοθετημένη εν ψυχρώ δολοφονία».

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ αναφέρει: «Καταδικάζουμε τη στυγερή δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκόλια. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Οι δολοφόνοι πρέπει να βρεθούν».
http://img.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: