Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Περίεργα και απίθανα πράγματα με τον Αγγέλου...

...βρέθηκε αντιμέτωπος - πολλές φορές - με το ενδεχόμενο προφυλάκισης.

Σε κανέναν από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης Βατοπεδίου δεν ζητήθηκε εγγύηση 400.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος , όπως συνέβη με τον διευθυντή του γραφείου του Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου.
Ο Αγγέλου κατέθετε επί έντεκα ώρες κατηγορούμενος για την υπόθεση που συντάραξε μεν το πανελλήνιο αλλά στις δύο Εξεταστικές που έγιναν δεν προέκυψε χρηματισμός ή διακίνηση μαύρου χρήματος, από κανέναν και σε κανέναν.
Αξίζει να αναλογιστεί κανείς ότι ο Τσουκάτος που παραδέχτηκε ότι πήγε τη βαλίτσα με τα μαύρα λεφτά της Siemens στο ΠαΣοΚ, κυκλοφορεί ελεύθερος με την καταβολή ελάχιστης εγγύησης όπως και ο Μαντέλης που ομολόγησε χρηματισμό του από τη Siemens, ενώπιον της Εξεταστικής.
Αντίθετα ο Αγγέλου καλείται να καταβάλλει τόσο μεγάλο ποσό για κατηγορίες που του ...
αποδίδονται από μια βασική κατηγορούμενη, την πρώην διευθύντρια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης η οποία πήρε σπίτι της τον φάκελο με τις ανταλλαγές των δημοσίων εκτάσεων του μοναστηριού.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες, στη διάρκεια της ανάκρισης από την ειδική εφέτη ανακρίτρια Ειρήνη Καλού, ο Αγγέλου βρέθηκε αντιμέτωπος - πολλές φορές - με το ενδεχόμενο προφυλάκισης.
parapolitika 

Δεν υπάρχουν σχόλια: