Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Θα κληθεί ο Μητσοτάκης για την Siemens ;

Ο Καρατζαφέρης καλεί Μητσοτάκη...

Θα συμφωνήσει το ΠαΣοΚ; 


Εντύπωση προκαλεί η δήλωση που έκανε ο Γιώργος Καρατζαφέρης την Κυριακή στο «Θέμα».
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. υποστήριξε ότι θα ζητήσει να καταθέσουν στην Εξεταστική Eπιτροπή για την Siemens, ο Μητσοτάκης και ο Κεφαλογιάννης.
Ο Καρατζαφέρης θα καταθέσει το σχετικό αίτημα και στην Επιτροπή.
Αν ο Σαμαράς δεν συμφωνήσει στην κλήση του επιτίμου θα βγει και θα...
τον «χτυπάει» σαν χταπόδι. Άλλωστε, όπως, υποστηρίζει ο πρόεδρος Γιώργος, επιβάλλεται να πάει στην Εξεταστική ο Μητσοτάκης για να δώσει εξηγήσει για τα όσα επί 17 χρόνια καταγγέλλει σχετικά με τις συνθήκες πτώσης της κυβέρνησής του.
Η δήλωση Καρατζαφέρη στο «Θέμα» έχει ως εξής: «Δεν μπορεί να ξεκινά η όποια διαδικασία για τη Siemens από το τέλος της δράσης της, χωρίς προηγουμένως να εξετάσουμε πώς γιγαντώθηκε η πολιτική της παρέμβαση στα πολιτικά δρώμενα.  
Ο ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε και πέτυχε στην Επιτροπή να ξεκινήσει η διαδικασία από τα τέλη της δεκαετίας του '80.
Πρώτος ζητήσαμε να κληθεί ο υπουργός Επικοινωνιών της κυβέρνησης Ζολώτα, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος ευθέως έχει δηλώσει ότι παρά την απόφαση που είχε πάρει η κυβέρνηση, άλλα κέντρα επέβαλαν να αγοραστούν τα ψηφιακά κέντρα από την Siemens.
Όπως, επίσης, πρέπει να κληθεί να καταθέσει και ο κύριος Μητσοτάκης, για τα όσα επί 17 χρόνια αφήνει να εννοηθούν, ότι με χρήματα της Siemens και συνεργατών της, πριμοδοτήθηκε η πτώση της κυβέρνησής του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: