Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Καταπέλτης ο Τέλλογλου για το "αμόλυντο" ΠαΣοΚ !

Tι θα καταθέσει ο Μητσοτάκης στην Εξεταστική

Βόμβες μεγατόνων έριξε στην Εξεταστική της Βουλής για τη Siemens σήμερα, ο δημοσιογράφος της Καθημερινής Τάσος Τέλλογλου
Κατέθεσε επίσημα ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Τάσος Μαντέλης έλαβε 200.000 μάρκα, ο Θ. Τσουκάτος 1 εκατ. μάρκα και εκτίμησε ότι την περίοδο 1998-2004 διακινήθηκαν ως μίζες από την εταιρεία πάνω από 145 εκατ. ευρώ
Ο Τέλλογλου παρουσίασε έγγραφο του δικηγόρου του Κουρσάβε, γερμανού δικηγόρου του Χριστοφοράκου, με τον οποίο τον ειδοποιούσε να φύγει από την Ελλάδα γιατί επίκειται σύλληψη του και ανέφερε ότι ο δικηγόρος είχε τη σχετική πληροφόρηση από κυβερνητική πηγή. 
Ο Τέλλογλου πραγματοποιεί έρευνες στη Γερμανία για την υπόθεση της Siemens , επί σειρά ετών και έχει πολύ μεγάλη σημασία να τονιστεί αυτό που είπε περί δωροδοκίας πολιτικών προσώπων από τη δεκαετία του 1980 μέσω του τότε διευθυντή του ΟΤΕ Φάνη Τόμπρα, ο οποίος δεν...
...ευρίσκεται εν ζωή. Ασφαλέστατες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης αν πάει στην Εξεταστική θα ξετυλίξει το κουβάρι από την περίοδο Τόμπρα . 
Μπορεί ο διευθυντής του ΟΤΕ και μεγαλοστέλεχος τότε του ΠΑΣΟΚ , να μη ζει σήμερα, ζουν όμως ο Μαυρίκης και ο Πανταζής Χρονόπουλος, συνεργάτες του Τόμπρα εκείνη την περίοδο και απόλυτοι γνώστες των καταστάσεων με τις τηλεφωνικές υποκλοπές στη Ν.Δ.

1 σχόλιο:

K. TOBRAS είπε...

Ωραίος είσαι Τέλογλου. Επειδή δεν έχεις τα guts να πεις τα ονόματα αυτών που τα πήραν από τη Siemens, γιατί φοβάσαι μήπως μείνεις άνεργος,επειδή θα σε απολύσουν οι χορηγοί των πουλημένων ΜΜΕ που εκπροσωπείς, βρήκες έναν νεκρό, τον Φάνη Τόμπρα, για να εξαντλήσεις όλο το ψευτοδημοσιογραφικό σου δαιμόνιο.
Μάθε κατ'αρχήν ότι ο Τόμπρας δεν τα πήρε από κανέναν, αφού ήταν ο μόνος διοικητής που παρέδωσε τον ΟΤΕ με τη λήξη της θητείας του στο Ελληνικό Δημόσιο και όχι ξεπουλημένο στους Γερμανούς, με πολλπλάσια περιουσσιακά στοιχεία από αυτά που είχε όταν τον παρέλαβε και, εκτός απο αυτό, ήταν ο πρώτος διοικητής του Οργανισμού που τον έκανε κερδοφόρο.
Μη λές λοιπόν κουβέντες χωρίς να γνωρίζεις πράγματα, ανθρώπους και καταστάσεις. Μακάρι και οι επόμενοι διοικητές και πρόεδροι του ΟΤΕ να ήταν σαν τον Τόμπρα. Ο Τόμπρας έγινε κακός και δημιούργησε περισσότερους εχθρούς στο ΠΑΣΟΚ παρά στη ΝΔ, επειδή κυνήγησε τους ψευτοσυνδικαλιστές του ΟΤΕ και επειδή δεν μάσαγε από τους εκβιασμούς των προμηθευτών, των αφισοκολητών των γαμπρών και των νταβατζήδων του ΠΑΣΟΚ, που εκμεταλλεύτηκαν τον Αντρέα και πλούτισαν στην πλάτη αυτών που αγωνίστηκαν για την Δημοκρατία. Διάβασε λίγο την ιστορία του Τόμπρα και θα καταλάβεις πολλά.
Είναι ανήθικο και ντροπή σας να προσπαθείτε να εκτονώσετε το σκάνδαλο της Siemens, φορτώνοντας τις δωροδοκίες στους νεκρούς. Γιατί κυκλοφορούν πολλοί τσάμπα μάγκες ζωντανοί που έγιναν δισεκατομμυριούχοι από τη Siemens. Και βρίσκονται σε όλα τα κόμματα.
Αν έχετε τα αρχ....., πείτε τα ονόματα. Κυριάκος Τόμπρας