Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Ακολούθησε και ο Παπανδρέου την ...επιστολή Σαμαρά!

Την πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για ανανέωση της θητείας του στην Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοίνωσε στον Κάρολο Παπούλια ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο.
Ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια, επισήμανε πως άφησε το θεσμικό του στίγμα και ενίσχυσε την αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς στη χώρα.
«Οι πολίτες θεωρούν αυτονόητη την επανεκλογή σας στην Προεδρία της Δημοκρατίας» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Ο Κάρολος Παπουλιας ευχαρίστησε τον...
πρωθυπουργό για την πρόταση για ανανέωση της θητείας του και παρατήρησε πως δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το καθήκον του.
Ακόμη, ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η χώρα και ζήτησε από όλους -περιλαμβανομένου και τους αγρότες- να συναισθανθούν το καθήκον τους. Τόνισε ότι η χώρα δίνει μεγάλο αγώνα και διεθνώς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα είναι νικηφόρος.

Σε δηλώσεις του μετά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Γ.Παπανδρέου τόνισε τη συμβολή του Κ.Παπούλια στις δύσκολες στιγμές για τη χώρα μας, αφήνοντας αιχμές κατά της προηγούμενης κυβέρνησης και χαρακτήρισε αυτονόητη την πρότασή του για επανεκλογη του κ.Παπούλια στο προεδρικό αξίωμα.

«Ο Κ.Παπούλιας λειτούργησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τίμησε το ανώτατο αξίωμα με ευθικρισία και αίσθημα εθνικού χρέους, σε δύσκολες για τη χώρα ώρες που αμφισβητούνταν οι θεσμοί. Θεωρώ αυτονόητη την πρότασή μας για επανεκλογή του κ.Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: