Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Που είναι η αντιπολίτευση; Αυτή η κυβέρνηση είναι "άκρως επικίνδυνη" !

Απορρίφθηκε το Πρόγραμμα Σταθερότητας;



Γράφαμε χθες για τη μυστική διπλωματία της κυβέρνησης Παπανδρέου και δεν πέρασε ένα 24ωρο και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε αλλά ακόμη δεν το έχουν πάρει χαμπάρι (;) τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικά η Νέα Δημοκρατία!
Ο Παπανδρέου σήμερα συγκάλεσε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο ζητώντας από τους αρμόδιους υπουργούς...
Οικονομικών και Οικονομίας να λάβουν μέτρα ώστε το Έλλειμμα να μειωθεί κάτω από 3% την επόμενη τριετία και όχι τετραετία όπως υποστήριζε στην ομιλία του στο Ζάππειο.
Ο Παπακωνσταντίνου και η Κατσέλη βγήκαν μαζί από το Μαξίμου και δήλωσαν ότι η κυβέρνηση θα λάβει άμεσα μέτρα που θα ...βοηθήσουν τους πολίτες!
Δεν ρωτήθηκαν φυσικά γιατί ο πρωθυπουργός αποφάσισε να μειώσει από την τετραετία στην τριετία τον χρόνο επαναφοράς του Ελλείμματος σε επίπεδα κάτω του 3%, ούτε για το εάν η απόφαση αυτή σχετίζεται με την αυριανή έλευση του κλιμακίου της Ε.Ε. και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Η αλήθεια λοιπόν είναι (σς και το ξέρουν πολύ καλά στη Νέα Δημοκρατία αφού τους έχουν ενημερώσει οι Ευρωβουλευτές, οι υπηρεσιακοί παράγοντες των Βρυξελλών και κατά μία σοβαρή πληροφορία ο ίδιος ο Μπαρόζο) ότι χθες η κυβέρνηση υπέβαλε το 40σέλιδο Πρόγραμμα Σταθερότητας το οποίο απορρίφθηκε αμέσως από την Ε.Ε. και οι Αλμούνια και Όλι Ρεν είπαν στον Παπακωνσταντίνου να το αναθεωρήσει άμεσα.
Επειδή δεν του έχουν εμπιστοσύνη, του ζήτησαν να περιμένει να έρθει αύριο το κλιμάκιο, να αποτυπώσει την ορθή εικόνα για τα δημοσιονομικά και μετά να επιβάλλει στο οικονομικό επιτελείο τα μέτρα που πρέπει να λάβει για την περιστολή του Ελλείμματος.
Αυτά λέει το ρεπορτάζ και αυτή είναι η αδιάψευστη πραγματικότητα την οποία θέλει να αλλοιώσει η κυβέρνηση και για την οποία κλείνει τα μάτια η αντιπολίτευση.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: