Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Αβραμόπουλος, ο Σαμαράς και ο Μεϊμαράκης δεν είναι πρωτοκλασάτοι

Κορυφαία στελέχη είναι ο Σουφλιάς και η Μπακογιάννη, και μπορεί να είναι και άλλοι δύο-τρεις, οι οποίοι δεν είχαν ανάγκη να γίνουν υπουργοί, έγιναν κορυφαίοι λόγω προσωπικότητας τόνισε στον 9.84 ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Καλαντζής, ζητώντας να συμμαζευτούν όλοι οι υπόλοιποι που είναι κορυφαίοι επειδή ο πρωθυπουργός τους δίνει τις καρέκλες τους.



Ο κ. Καλαντζής ερωτηθείς αν οι κύριοι Μειμαράκης, Αβραμόπουλος και Σαμαράς, είναι πρωτοκλασάτοι, απάντησε ότι είναι χρήσιμοι και άξιοι, αλλά δεν είναι Μπακογιάννη και Σουφλιάς.


1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Σύμφωνοι, ο κος. Σαμαράς μπορεί να μην είναι κορυφαίος, υπό την έννοια, ότι αποσκίρτησε από το κόμμα του, ίδρυσε διασπαστικό σχηματισμό, επανέκαμψε ασθμαίνων και τώρα μόλις αρχίζει να μπαίνει ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Σύμφωνοι, ο κος. Αβραμόπουλος μπορεί να μην είναι κορυφαίος, υπό την έννοια ότι μετά το ατυχές εγχείρημά του με το ΚΕΠ, επέστρεψε σε ένα κόμμα που κατ' αυτόν πάντα, είχε κλείσει το βιοϊστορικό του κύκλο και διαχειρίστηκε με τον πλέον ερασιτεχνικό τρόπο, τις όποιες μικρές πιθανότητες του έδιναν κάποιοι, για να αναδειχθεί εν καιρώ σε διάδοχο του κου. Καραμανλή.

Αλλά, όχι και δεν είναι κορυφαίος ο κος. Μεϊμαράκης! Υφυπουργός Πολιτισμού παλιότερα και τώρα υπουργός Εθνικής Αμύνης, βουλευτής επί πολλές θητείες στη σειρά, μακράν από τους πρώτους σε ψήφους στην χαοτική Β' Αθηνών, παλιός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, πρώτος και απόλυτα πετυχημένος Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής και στρατηγός που δεν κάθεται στα μετόπισθεν, αλλά ρίχνεται πρώτος στη μάχη, τι άλλο θα χρειαζόταν άραγε κατά τον κο. Καλαντζή (που έκανε και τις σχετικές δηλώσεις στον 9,84) για να θεωρείται κορυφαίος;

Φαίνεται, στο νεοκλασσικό της Ρηγίλλης 18, όπου κατοικοεδρεύει εσχάτως ο κος. Καλαντζής, κυκλοφορούν στον αέρα, ιοί και μικρόβια, πολύ ισχυρότερα της νέας γρίπης, με πρώτο το φθόνο.