Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Ακούσατε ή είδατε την είδηση ( για 6η μέρα ), ότι καίγεται το LA...

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΥΛΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΩΝ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).
Α.Π.Ε.
Εξακολουθούν (ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ) να μαίνονται οι πυρκαγιές στο Λος Άντζελες, οι οποίες απειλούν 12 χιλιάδες κτίρια, ένα αστεροσκοπείο και ένα από τα κύρια κέντρα μετάδοσης της περιοχής. Η φωτιά έχει απανθρακώσει από την περασμένη Τετάρτη περισσότερα από 17.000 εκτάρια βλάστησης, ενώ χθες τραγικό θάνατο βρήκαν δύο πυροσβέστες που έδιναν μάχη με τις φλόγες.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο να σταματήσουν την επέλαση της φωτιάς στο όρος Γουίλσον, στον εθνικό δρυμό βόρεια του Λος Άντζελες, όπου υπάρχουν πολλοί αναμεταδότες καθώς και ένα ιστορικής σημασία αστεροσκοπείο.
Ο κυβερνήτης της πολιτείας Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, δήλωσε πως η φωτιά είναι εκτός ελέγχου και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες για εκκένωση, ιδίως μετά τον σοβαρό τραυματισμό τριών πολιτών.
Ήδη από την Τετάρτη η πολιτεία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Περίπου 2 χιλιάδες πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες οι οποίες έχουν κάψει περισσότερα από 142 τετραγωνικά χιλιόμετρα δάσους, ενώ έχει δοθεί εντολή για εκκένωση τουλάχιστον 10 χιλιάδων σπιτιών.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα χρειαστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα για να μπορέσουν οι πυροσβέστες να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. .

Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

Μήπως δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς;
Λήψη απ' το LA Downtown

Δεν υπάρχουν σχόλια: