Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

"Καντάφι - Παπανδρέου": Πόσα θα μάθουμε ακόμη..!

O Παπανδρέου παραιτήθηκε από το Δ.Σ. ιδρύματος του Καντάφι! 

Τι μαθαίνει κανείς;
Από τους "Times" του Λονδίνου μάθαμε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, παραιτήθηκε (μόλις) χθες από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. του φιλανθρωπικού ιδρύματος του Saif al-Islam, που είχε ιδρύσει ο... γιος του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι! 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε χθες ότι δεν θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος», παρ' ότι πρόκειται για έναν πολιτικό με...
ειδικότητα στις ΜΚΟ.
Τέλος, στο άρθρο των "Times" αναφέρεται ακόμα ότι ο κ. Παπανδρέου είχε συναντηθεί με τον στρατηγό Καντάφι στη Λιβύη τον περασμένο Ιούνιο, και υπέγραψαν στρατηγικό μνημόνιο για θέματα ενέργειας, κατασκευών και τουρισμού. 
Άλλωστε, ο Καντάφι είναι προνομιακός συνομιλητής γενικώς της οικογένειας Παπανδρέου...
Αυγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι αληταράδες κυβερνούν την Ελλάδα και πώς την έχουν καταντήσει! "Τζαμαχιρίες" ονειρευόταν και ο αλήστου μνήμης Ανδρέας και είχε γίνει και λαϊκός ήρως ολίγον τι, καθ' ότι αυτός δημαγωγός, οι δε Έλληνες λαός ανώριμος και ρέπων στην δημαγωγία.

Εμ, αν ήμασταν λαός ώριμος, δεν θα μας κυβερνούσαν άνθρωποι που θαύμαζαν τον Καντάφι, τον Άσαντ, τον Σαντάμ Χουσεΐν και όλο το κακό συναπάντημα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ 1974 ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΒΟΗΘΕΙΑ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;;;;;;;
Α!ΡΕ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!