Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Στην Αθήνα χαμός, και ο Παπασπύρου στις Βρυξέλες

Μεγάλη η εργατική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας σήμερα όπου πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης και μαζική συγκέντρωση. 
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κάλεσαν τους εργαζόμενους να διαδηλώσουν για τα «σκληρά» οικονομικά μέτρα, τις μεγάλες περικοπές μισθών, ψαλίδισμα των συντάξεων, κούρεμα των επικουρικών κατά 63%, καθώς και τις σχέσεις εργασίας που αποκτούν τις ιδιότητες του λάστιχου..
Κάποιοι όμως δεν ήταν εκεί για να ζήσουν τα επακόλουθα. 
Προτίμησαν να «αποδράσουν» στο εξωτερικό, μιας και είναι συνδικαλιστές και την ημέρα της απεργίας την αμείβονται..
Λόγω ιδιότητας.. δεν συμβαίνει σε αυτούς ότι και στους υπόλοιπους εργαζόμενους.. που την ημέρα της απεργίας χάνουν το μεροκάματο.. κόλλησε και μια μέρα, και τα λέμε πάλι από Δευτέρα που θα έχουν ηρεμίσει τα πράγματα για να βγουν στα τηλεοπτικά «παράθυρα» να καταδικάσουν τα γεγονότα.
«Συνεργάτης» του parapolitika.gr ταξίδευε σήμερα μαζί με τον πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ σε πτήση για το εξωτερικό, με προορισμό τις Βρυξέλες… μακριά από την εστία των προβλημάτων.
Για να μην υπάρξει καμία αμφιβολία, ενημερώνουμε ότι αναφερόμαστε στην πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ΟΑ 147..
Παρά τις όποιες εικασίες μας για το σημερινό ταξίδι του κ. Παπασπύρου, θα περιμένουμε τις όποιες εξηγήσεις, διότι στην πολιτική παίζει ρόλο και η παραμικρή λεπτομέρεια..
Εκτός εάν… πήγε Βρυξέλες για να ενημερώσει την ΕΕ και τα ευρωπαϊκά συνδικάτα για την στάση της κυβέρνησης στην Αθήνα.. για τα νέα «σκληρότερα» μέτρα που προτίθεται πάρει..
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: