Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

Αναστολή του πρωταθλήματος ζητά η ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω τους προέδρους της, Σταύρου Αδαμίδη, ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, την προσωρινή αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα ώστε να παρθούν οι σωστές αποφάσεις για την εξομάλυνση της κατάστασης.
Όσα έγιναν στο αιώνιο ντέρμπι του Σαββάτου φαίνεται να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Μετά το τέλος της λήξης και τη νίκη του Ολυμπιακού η ποδοσφαιρική Ελλάδα ζει με απειλές, επιθέσεις στη Superleague, σε διαιτητές, σε ποδοσφαιριστές, μαχαίρωμα οπαδού και το μέλλον φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο.
Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει την επόμενη αγωνιστική ή στην επόμενη συνάντηση Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού σε οποιοδήποτε άθλημα.
Η ΑΕΚ και... ο Σταύρος Αδαμίδης βλέποντας του κινδύνους που υπάρχουν πρότεινε την προσωρινή αναστολή του πρωταθλήματος, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις που θα εξασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του.
Ο Πρόεδρος τη Ένωσης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πάνο Μπιτσαξή το μεσημέρι της Δευτέρας και κατά τη διάρκεια αυτής ο Αδαμίδης έριξε στο τραπέζι την πρότασή του.  
Ο γγΑ άκουσε την πρόταση και δεσμεύτηκε να μεταφέρει την πρόταση στον προϊστάμενο υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Νικητιάδη.
Η ΑΕΚ αναμένεται να καταθέσει και επίσημα την πρότασή της ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει ακόμα περισσότερο το θέμα με αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη.
Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν σκληρά ως μέτρα αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή  το ποδόσφαιρο μόνο τέτοια θα μπορέσουν να δώσουν λύση στο πρόβλημα που γιγαντώνεται κάθε μέρα που περνάει. 
Η ΑΕΚ είχε τονίσει στην αρχή του πρωταθλήματος πως ίσως υπάρξουν προβλήματα - όπως έχει κάνει και στο παρελθόν - αλλά κανείς τότε δεν έκατσε σε ένα τραπέζι ώστε να παρθούν αποφάσεις που θα σώσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: