Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

Λουτσέσκου: «Εγώ από Αλμέιδα (5-1 οι νίκες υπέρ του Αργεντίνου) δεν ξανά χάνω φέτος»

Στην εκπομπή «Super Μπάλα Live» προχώρησε σε μια αποκάλυψη σχετικά με ατάκα που φέρεται να έχει πει ο Λουτσέσκου, πλην όμως είναι κάτι που δεν επιβεβαιώνεται.
Το προσεχές ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή (11/02, 20:00) συγκεντρώνει όλα τα φώτα πάνω του, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.
Ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσα από την εκπομπή «Super Μπάλα Live» στο MEGA σχολίασε το ερχόμενο παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κι αναφέρθηκε σε μία δήλωση που είχε μάθει ο ίδιος πως είχε κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου πριν... από λίγο καιρό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Καρπετόπουλο, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ όταν είχε παρευρεθεί σε μία παρουσίαση βιβλίου, είχε τονίσει ότι δεν πρόκειται να χάσει ξανά φέτος από την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα. Οπως επίσης ότι ο Λουτσέσκου είχε δηλώσει ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδα στο τέλος της σεζόν, ωστόσο δεν πρόκειται να δει ξανά την… πλάτη του Αργεντινού τεχνικού της Ένωσης.
Μια ατάκα πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του προπονητή του ΠΑΟΚ. Είναι κάτι που είχε προκύψει ως φήμη και εκείνον τον καιρό, πλην όμως άνθρωποι που είχαν βρεθεί στην παρουσίαση του βιβλίου για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, έχουν πει ότι δεν άκουσαν ποτέ από το στόμα του Ρουμάνου τεχνικού να λέει για τον Αλμέιδα και την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων στη «OPAP Arena» η ΑΕΚ θριάμβευσε επικρατώντας 2-0 του ΠΑΟΚ. Πινέδα και Ελίασον ήταν οι σκόρερ των δύο τερμάτων της Ένωσης, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν μόλις τέσσερις τελικές στο παιχνίδι όλες τους από το 68ο λεπτό και ύστερα.
Επιπλέον, ο Ματίας Αλμέιδα έχει διευρύνει τη σαρωτική υπεροχή της Ένωσης επί της ομάδας του Ρουμάνου την τελευταία διετία. Μετά το 2-0 της «OPAP Arena» ο Αλμέιδα μετράει συνολικά πέντε νίκες σε σύνολο έξι αγώνων απέναντι στον Λουτσέσκου, με συνολικό απολογισμό γκολ 11-2. Ενδεικτικό είναι ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ του Αλμέιδα έχει πανηγυρίσει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς (η μια εξ αυτών με τεσσάρα), ενώ ο συντελεστής τερμάτων είναι 8-0.

Η μόνη φορά που χαμογέλασε ο Λουτσέσκου με αντίπαλο τον Αλμέιδα ήταν στο περσινό 2-0 της Τούμπας για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος. Ωστόσο ακολούθησε το καθοριστικό διπλό της ΑΕΚ στα πλέι-οφ (1-0 με γκολ του Αραούχο) και φυσικά η επικράτηση στον τελικό του Κυπέλλου με 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: