Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η ομοιότητα με την μαμά της και η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία στην Δράμα

Στο πατρικό της σπίτι στην Δράμα, μαζί με όλες τις γυναίκες της οικογένειας γιόρτασε το Πάσχα αλλά και την ονομαστική της εορτή. 

Επιστροφή στα μέρη που μεγάλωσε ως παιδί για την Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία αυτό το Πάσχα αποφάσισε να περάσει τις μίνι διακοπές της, στο πατρικό της στην Δράμα. Και μας χάρισε μία σπάνια φωτογραφία με όλες τις δυναμικές γυναίκες της οικογένειας, οι οποίες την μεγάλωσαν και τους έχει μεγάλη αδυναμία. Φυσικά και είναι οι απόλυτες θαυμάστριες της...

Η γιορτή της στο πατρικό

Μπορεί να νιώθει την Θεσσαλονίκη ως την δεύτερη πατρίδα της, αλλά η Δράμα είναι η πόλη που μεγάλωσε και είναι το κέντρο του κόσμου της. Μετά από δύο χρόνια, λόγω της πανδημίας, όλη η οικογένεια μαζεύτηκε για να κάνουν το πρώτο γλέντι για την γιορτή της το Μεγάλο Σάββατο και να στήσουν την επόμενη μέρα το πασχαλινό τραπέζι στον κήπο του πατρικού της.

Σε ένα διάλειμμα από τις ετοιμασίες, έβγαλε και την αναμνηστική φωτογραφία που ανήρτησε στο προφίλ της στο Instagram όπου στο κέντρο της, δεσπόζει η κυρία Νίνα, η αγαπημένη της γιαγιά και η μεγαλύτερη της θαυμάστρια. Στην λεζάντα η τραγουδίστρια μας έκανε τις συστάσεις για τις υπόλοιπες κυρίες της φωτογραφίας, εκτός από την μικρή της κόρη Αντριάννα. «Ποσό ζεστές οι ευχές σας σήμερα…όσο ζεστή είναι και η ελληνική οικογένεια..να σας συστήσω τις γυναίκες της δικής μου…η γιαγιά μου η Νίνα..η μαμά μου η Σοφία..η θεία μου και (μαμά μου) η Κούλα η θεία μου Λίτσα η Αντριάνα μου..μας λείπεις @kris_betta_» Η Νατάσα αναφέρεται στην κόρη της Χριστιάννα, που ενώ ταξίδεψαν μαζί για την Δράμα, στην συνέχεια εκείνη αναχώρησε για το Λονδίνο.

Πάντως στην φωτογραφία διακρίνουμε και την μεγάλη ομοιότητα που έχει η τραγουδίστιρα με την μαμά της, ενώ στο παρελθόν μας είχε συστήσει και τον αγαπημένο της μπαμπά.

theodoridou_mpampas.jpg

Οι διακοπές του Πάσχα στην Δράμα, είχαν και μία μικρή διακοπή μίας ημέρας, αφού η Νατάσα Θεοδωρίδου, πήγε στην Θεσσαλονίκη για να κάνει εκεί την φωτογράφηση για το νέο της άλμπουμ «Δεν ντράπηκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: