Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ με την Μαρέβα προκαλεί εύλογα ερωτήματα

Στη συνομιλία με τον Νίκο Παππά που έδωσε πέρσι το καλοκαίρι στη δημοσιότητα ο Σάμπυ Μιωνής κυριαρχούσε το άγχος του πρώην υπουργού και στενού συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να πειστεί ο Σταύρος Παπασταύρου να μιλήσει σε βάρος της Μαρέβα Μητσοτάκη.
Την ίδια στιγμή ο Χρήστος Καλογρίτσας φέρεται να καταθέτει στην προανακριτική ότι έφυγε από το documentο αντιδρώντας στις πιέσεις να χτυπηθεί η σύζυγος του σημερινού Πρωθυπουργού. 
Εύλογα το ερώτημα που τίθεται είναι σε τι ακριβώς ενοχλεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρέβα που τώρα βάλλεται και για την… Ακρόπολη;
Από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη πρόεδρος της ΝΔ η σύζυγός του βρέθηκε στο στόχαστρο της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και των φίλα προσκείμενων μέσων που βγήκαν στην παγανιά προκειμένου... να την εκθέσουν.
Επιτυχημένη επαγγελματίας στο χώρο της και μετέπειτα επιτυχημένη επιχειρηματίας η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη βρέθηκε στο στόχαστρο των… προοδευτικών και λοιπών δυνάμεων σε μια απέλπιδα προσπάθεια να την πλήξουν και σε προσωπικό επίπεδο.
Ουδείς μέχρι στιγμής δύναται να καταλάβει τον λόγο. 
Ακόμη και η προσπάθεια που έγινε μέσω του ελέγχου του Πόθεν Έσχες της και που απέτυχε παταγωδώς, δεν σταμάτησε τις σε βάρος της επιθέσεις. 
Τώρα βρίσκεται στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ εξ αιτίας της άδειας που δόθηκε στον οίκο Dior να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση στην Ακρόπολη τιμώντας και τα 200 χρόνια της επανάστασης του 1821.
Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με την απόφαση αυτή που μάλιστα προέρχεται από το Κεντρικός Αρχαιολογικό Συμβούλιο, το θέμα είναι ότι χρησιμοποιήθηκε και πάλι το όνομα της συζύγου του Πρωθυπουργού που σε κάθε περίπτωση παραμένει μια ξεχωριστή προσωπικότητα πετυχημένη στο χώρο που κινήθηκε όλα αυτά τα χρόνια και που σημειωτέον οδηγήθηκε ακόμη και στην απόφαση να απομακρυνθεί από την επιχείρηση που δημιούργησε με επιτυχία στο χώρο της μόδας.

Η εμμονή του ΣΥΡΙΖΑ και των ΜΜΕ που στηρίζουν της αξιωματική αντιπολίτευση προκαλεί ερωτήματα που δύσκολα μπορούν να βρούν λογικές απαντήσεις.
Το απόσπασμα από την ηχογραφημένη συνομιλία του Σάμπυ Μιωνή με τον Νίκο Παππά στη συνάντηση που έλαβε χώρα το 2016 στην Κύπρο χαρακτηριστικό με τον Νίκο Παππά να του ζητά να βγει ο Σταύρος Παπασταύρου (τον οποίο κυνηγούσε κατά τον επιχειρηματία ο Δημήτρης Παππαγγελόπουλος) και να τη δώσει:
«Και τη Μαρέβα, και τη Μαρέβα» ακούγεται να λέει ο πρώην υπουργός στη συνέχεια προτροπής του «να μιλήσει» ο Στ. Παπασταύρου δείχνοντας πως δεν στέκει στο αν υπάρχουν σε βάρος της στοιχεία.
Όμως και ο Χρήστος Καλογρίτσας στην προανακριτική που κατέθεσε στο πλαίσιο της έρευνας για τον Νίκο Παππά φέρεται να δηλώνει αναφορικά με το Documento και την αποχώρησή του από αυτό:
«Κάποια στιγμή διαφώνησα με τη γραμμή και είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω, γιατί θέλανε να μπλέξουν τον γιο μου. Όταν είχα την εφημερίδα Πρώτη, έκανα αντιπολίτευση στον Παπανδρέου. Μου φέρνανε πολιτικοί και δημοσιογράφοι υλικό να γράψω κατά της Μιμής. Δεν έγραψα ποτέ. Για τον Παπανδρέου έγραφα. Όχι κουτσομπολιά για τη γυναίκα του όμως.
Σε αυτή την ίδια κατεύθυνση είδα ότι μπαίνανε οι γυναίκες, όπως του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή του Στουρνάρα. Διαφώνησα τότε. Δεν ήθελα το όνομα του γιου μου σε αυτά. Ήλθε τότε ένα σημαίνων πρόσωπο από Μαξίμου. Με πίεσε. Αρνήθηκα κι έφυγα»
.

1 σχόλιο:

aik είπε...

Το ειπε ο Καλογριτσας και η καθε τσιχλοφουσκα το θεωρει θεσφατο.Τετοια καταντια.Επισης για τους φερελπιδες σχολιαστες μαιντανους,δεν χρειαζεται να θιξουμε την αταλαντη.Αυτη και οι κολλητες της μας δειχνουν καθε φορα το ποσο καρακιτσαριο και ατεχνες ειναι.Φυσικα κανενα ρεμαλι απο σας δεν θιχθηκε οταν φανεται καθαρα οτι για να κανει δουλιτσες[και οχι μονον αυτες]η γυναικα του Πρωθυπουργου[του οποιουδηποτε Πρωθυπουργου]στηνεται ενας μηχανισμος που καταστρεφει ακομα και την Ακροπολη.Θα μου πεις,εδω για τον Μπομπολα καταστρεφουμε σπανιο μνημειο 18 αιωνων,στη σικατη[εν προκειμενω]θα κολλησουμε;