Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Αν συνεχίσετε έτσι, η Ελλάδα θα είναι μια διαφορετική χώρα

Αν συνεχίσετε έτσι, η Ελλάδα θα είναι μια διαφορετική χώραΙδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς, όπως ο χρηματοπιστωτικός κλάδος, η αγορά ακινήτων και οι τουριστικές επενδύσεις, έδειξε ο επικεφαλής του μεγάλου επενδυτικού ομίλου Fairfax, Πρεμ Γουάτσα, κατά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικά θετικό κλίμα. 
«Προχωρήστε έτσι όπως ξεκινήσατε. Η Ελλάδα θα είναι μια διαφορετική χώρα σε λίγο καιρό και το επενδυτικό ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλο», φέρεται να είπε ο Πρ. Γουάτσα στον Κυρ. Μητσοτάκη...
σύμφωνα με πληροφορίες. 
Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης, τόνισε την αποφασιστικότητά του για την εμπροσθοβαρή εφαρμογή ενός προγράμματος μεταρρυθμίσεων, με σειρά άμεσων νομοθετικών πρωτοβουλιών, που θα οδηγήσουν σε δυναμική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
Συνάντηση με τον επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου Fairfax, Prem Watsa. Με χαρά διαπίστωσα το ενδιαφέρον του για τις επενδυτικές προοπτικές που ανοίγονται στην Ελλάδα σε πολλούς τομείς, όπως ο χρηματοπιστωτικός κλάδος, η αγορά ακινήτων και οι τουριστικές επενδύσεις.

Προβολή εικόνας στο Twitter

112 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

 Μητσοτάκης Γουάτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια: