Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

H πρεμούρα του Χατζηνικολάου


ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H πρεμούρα του Χατζηνικολάου και της Κανδύλη να δουν δημοσιογράφους κατηγορούμενους

H δικαστική συντάκτρια Aννα Κανδύλη και ο Χατζηνικολάου (που ετοιμάζεται να γίνει καναλάρχης στην Τουρκία)  έχουν πρεμούρα να δουν δημοσιογράφους κατηγορούμενους. Το προαναγγέλουν μάλιστα μέσα από το real.gr. Eίναι λοιπόν μια ιδανική ευκαιρία να δούμε πόσα...
θαλασσοδάνεια έχει το Real Group και πόση κρατική διαφήμιση έλαβε όλα αυτά τα χρόνια ο όμιλος του κ. Χατζηνικολάου.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως η κυβέρνηση θα κόψει μαχαίρι την κρατική διαφήμιση της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, του KEEΛΠΝΟ, των ΕΛΠΕ. Πριν όμως την κόψει οφείλει να δώσει στην δημοσιότητα τις λίστες με τα ΜΜΕ και τα ποσά που έλαβαν εν μέσω κρίσης και την ώρα μάλιστα που στραγγίζανε οι ζωές των συνταξιούχων. Ετσι για να δούμε πως είναι δυνατόν να κυκλοφορούν τόσες εφημερίδες στην Ελλάδα την στιγμή που ιστορικές εφημερίδες του πλανήτη βάζουν λουκέτο.
Κι αυτό γιατί στην προκειμένη περίπτωση εκτός από τους εκβιαστές που εκβιάζανε την ΕΥΔΑΠ-η ίδια εταιρεία (της οποίας υπάλληλος ήταν ο κ. Μουσσάς) φρόντιζε να εκμαυλίζει τα ΜΜΕ διαφημίζοντας το ΝΕΡΑΚΙ. Το είπε και ο πρωθυπουργός την ώρα που το έχυνε (συνεντευξιαζόμενος με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή και αγαπημένο παιδί του εγχώριου lifestyle) το ποτήρι με το νερό.
(Πίσω από την πυκνώδη βλάστηση του lifestyle στις αφίσσες των motel της Αθηνών-Λαμίας ξεπροβάλλουν οι μορφές του Αντωνίου Ρέμου, του Πύρρου Δήμα, του Γιάννη Πλούταρχου, της Ζέτας Μακρυπούλια…)
Γράφει μεταξύ άλλων η κα Κανδύλη:
Η κλήση της Αμαλίας Κάτζου και του Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΥΔΑΠ +0,91% Γιάννη Μπενίση για συμπληρωματικές καταθέσεις ήταν η επόμενη κίνηση του 1ου ειδικού ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση με το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων.
Μετά τις απολογίες του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη» Παναγιώτη Μαυρίκου και των δημοσιογράφων Χρήστου Φράγκου και Τάκη Μουσσά, που κατέληξαν στην προφυλάκιση του τελευταίου και στην επιβολή περιοριστικών όρων για τους άλλους δύο, ο δικαστικός λειτουργός καλεί ενώπιόν του τους καταγγέλλοντες προκειμένου να επιβεβαιώσουν όσα κατέθεσαν στην αστυνομία.
(Η συνέχεια και η προαναγγελία -από την κα Κανδύλη-“κατηγορουμένων” με bold γράμματα)
Στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr, ο ανακριτής θα καλέσει επίσης ως μάρτυρες – σε αυτή τη φάση – τους 5 δημοσιογράφους, ιδιοκτήτες sites και εντύπων, οι οποίοι αναφέρονται στις συνομιλίες που κατέγραψαν οι αρχές και έχουν δημιουργηθεί υπόνοιες από τα λεγόμενα των κατηγορουμένων ότι προχωρούσαν σε κατευθυνόμενα δημοσιεύματα, με αντάλλαγμα χρήματα από τις διαφημίσεις.
http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-276/

Δεν υπάρχουν σχόλια: