Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Τρέμουν τον Κ. Καραμανλή

Για να καταλάβουμε το γιατί έριξαν τον Καραμανλή, θα πρέπει να καταλάβουμε τους γεωπολιτικούς σχεδιασμούς του δυτικού κόσμου, που αφορούν στην ενδιάμεση περιοχή ανάμεσα στη δυτική Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, δηλαδή τα Βαλκάνια!!!
Η σύνθλιψη της περιοχής που ξεκινά από την Αυστροουγγαρία, τη Σερβία, την Ελλάδα, την Κύπρο και καταλήγει στο κράτος του Ισραήλ, είναι το κλειδί για τη...
στρατηγική περικύκλωση της Ρωσίας
Οι χώρες που έπρεπε να τεθούν υπό έλεγχο, ήταν η ενωμένη τότε Γιουγκοσλαβία, η Ελλάδα, η Κύπρος και στο τέλος η μεγάλη Ιερουσαλήμ, ως το έσχατο λάφυρο. Η Γιουγκοσλαβία, ήταν ο πιο επικίνδυνος βιομηχανικός και πολιτικός αντίπαλος της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Η Γιουγκοσλαβία, εάν εντασσόταν στο δυτικό σύστημα ως ενιαία, έχοντας τη βιομηχανία της, το επιστημονικό δυναμικό της, τις πρώτες ύλες της και τις απέραντες γεωργικές εκτάσεις της, σήμερα, δεν θα ήταν μόνο η υπερδύναμη των Βαλκανίων, αλλά και μία από τις ηγέτιδες δυνάμεις εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Γερμανοί και Αμερικανοί του Μπιλ Κλίντον, τους σμπαράλιασαν και το εξιλαστήριο θύμα ήταν ο περήφανος Σερβικός λαός.
Στην Ελλάδα δόθηκε η ευκαιρία να υποταχθεί οικειοθελώς στην επικυριαρχία του πολιτικού Ισλάμ διά του σχεδίου Ανάν. Η Κύπρος θα έπεφτε στα χέρια των Τούρκων και του Βρετανικού Σίτυ , η Ελληνική ΑΟΖ θα έμπαινε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας, το κυπριακό φυσικό αέριο θα ελεγχόταν από την Άγκυρα και τα κέρδη από αυτό θα ταξίδευαν στο Λονδίνο και από εκεί στην FED και την ΕΚΤ. Κάπως έτσι ήθελαν να χειριστούν και το φυσικό αέριο της λωρίδας της Γάζας, όπου ο Τόνι Μπλερ ήθελε τα έσοδα από το φυσικό αέριο έξω από τη λωρίδα της Γάζας, να τα διαχειρίζεται η Αμερικανική FED!!!
Με το σχέδιο Ανάν η Ελλάδα βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Ή θα έχανε σταδιακά και «ομαλά»την Κύπρο και την κυριαρχία της στο Αιγαίο  ή θα έπεφτε επάνω της, όπως μας είχαν πει τότε Ευρωπαίοι και Αμερικανοί, ένα βουνό από κεραμίδια!!!
Ο Κώστας Καραμανλής μαζί με τον αείμνηστο Εθνάρχη της Κύπρου, Τάσσο Παπαδόπουλο, λένε το μεγάλο «Όχι»
Το σχέδιο Ανάν μπαίνει στην τελική ευθεία το 2004, απορρίπτεται από τον Κυπριακό λαό και μετά μπαίνει από τον Κώστα Καραμανλή στο παιχνίδι, το αντίδοτο αυτού του σχεδιασμού σε μία προσπάθεια η Ελλάς να μη σμπαραλιαστεί 
Η λύση δεν ήταν ο αγωγός πετρελαίου μεταξύ Ρωσίας, Βουλγαρίας και Ελλάδας, όπως νομίζουν πολλοί, αλλά το Βατοπέδι!!! Το Άγιο Όρος έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα από πολιτική και γεωγραφική άποψη. Είναι αυτόνομο, σε σχέση με το εγκλωβισμένο στην Τουρκία Οικουμενικό 
Επίσης, το Άγιο Όρος συμπυκνώνει στα σπλάχνα του όλη τη Βυζαντινή Ιστορία και παράδοση και δύναται να θεμελιώσει, σε συμβολικό και πολιτικό επίπεδο, την ανασύσταση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η Βυζαντινή Αυτοκρατορία είναι ο κάθετος άξονας, που θα έκοβε στα δύο την ένωση των Ευρωπαϊκών τραπεζών με τα κεφάλαια του πολιτικού Ισλάμ.
Εφόσον ο Κώστας Σημίτης είχε παραδώσει το εθνικό νόμισμα στο Βερολίνο και μέσω αυτού την άσκηση εθνικής πολιτικής και οικονομικής κυριαρχίας της Ελλάδος στη Βαλκανική χερσόνησο, το μόνο που μπορούσε να μας γλυτώσει από τον επερχόμενο θάνατο, ήταν η σύγκλιση Ελλάδος, Κύπρου και Ρωσίας στην Αθωνική Πολιτεία!!!
Ο Κώστας Καραμανλής διά της ανταλλαγής των οικοπέδων, δημιουργεί το οικονομικό υπόστρωμα, ώστε η Μονή Βατοπεδίου, αλλά και η Αθωνική Πολιτεία εν γένη, να ασκήσουν κοινωνική πολιτική στη Βόρεια Ελλάδα, σε αντιστάθμισμα της πολιτικο- οικονομικής πολιτικής που ασκεί δια του Προξενείου της στη Θράκη η Τουρκία, αλλά και το αντίπαλο δέος όλων των αεθνιστικών και ανεξέλεγκτων ΜΚΟ, που δρούσαν και δρουν στη Βόρεια Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός θα έβρισκε οικονομική, ηθική και κοινωνική στήριξη από τα χέρια της ίδιας της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, ένα γεγονός που είχε να συμβεί 500 χρόνια!!! Ας συλλογιστούμε λίγο εν καιρώ Μνημονίων, τι βοήθεια θα μπορούσε να δώσει η Αθωνική Πολιτεία στους Έλληνες πολίτες που πεινάνε…
Στην υπόθεση Βατοπεδίου αρχίζουν και πέφτουν όλοι πάνω του, με πρώτο – πρώτο τον φίλο του Αλέξη Τσίπρα και εκφραστή του ακραίου αραβοαριστερισμού στην Ελλάδα, δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη. Η συνέχεια είναι γνωστή.
Συσπειρώθηκαν γύρω από αυτή την ιστορία αποδόμησης και καταστροφής του «Σχεδίου Βατοπέδι» και Καραμανλή, οι πιο ετερόκλητες ομάδες συμφερόντων, που όλες όμως, είχαν ένα κοινό σημείο αναφοράς. Την γεωπολιτική οδηγία να ενώσουν τον χώρο της Ευρώπης με το πολιτικό Ισλάμ και τους υδρογονάνθρακες του!!!
Εκεί, μπαίνει και ο μεγαλύτερος προβοκάτορας της Ελληνορωσικής προσέγγισης και μαριονέτα του Βερολίνου και των Αμερικανών,Γιώργος Καρατζαφέρης, με τις κοινοβουλευτικές του καρικατούρες  όπου σηκώνουν στα ύψη τους τόνους στη Βουλή.
Τον ετοιμάζουν για το μεγάλο κόλπο με τον Γιωργάκη Παπανδρέου οι Αμερικανοί και του δίνουν στις εκλογές του 2009 ένα μεγάλο ποσοστό, ως ανταμοιβή!!! Και φυσικά, κάθε είδους ασυλία γι’ αυτά που κάνει, πίσω από τις κουρτίνες της πολιτικής…
Η χώρα καίγεται μετά από λίγο καιρό από άκρη σε άκρη. Βεβαιωμένα πλέον ξέρουμε, ότι οι φωτιές στην Ηλεία ήταν προϊόν εμπρησμού.
Το επόμενο ντόμινο που πέφτει, είναι το σκηνικό εμφυλίου γύρω από τον άδικο χαμό του Γρηγορόπουλου όπου η Αθήνα καίγεται, με ηθικούς αυτουργούς τον σκληρό πυρήνα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., αλλά και του  ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Γιωργάκη Παπανδρέου.
Ο Καραμανλής πλέον, αφού έχει χάσει γεωπολιτικά την υπόθεση Βατοπέδι, οδεύει προς το τέλος της διακυβέρνησής του βιώνοντας τον απόλυτο ψυχολογικό και πολιτικό τρόμο, καθώς του έχουν στήσει και την υπόθεση Ζαχόπουλου. Τη χαριστική βολή στο κεφάλι του την ρίχνουν δύο άνθρωποι, ο ένας είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου βγάζοντάς τον στα μανταλάκια ως «κουρασμένο» και ο άλλος είναι η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τον πιέζει αφόρητα να πάει σε πρόωρες εκλογές. 
Η χώρα είχε τελειώσει. Ο καιρός των Μνημονίων και της διαλύσεως της χώρας είχε μπει στο τελικό της στάδιο. Ο εξευτελισμός ενός ολόκληρου λαού και του πολιτικού του συστήματος, επειδή αρνήθηκε να υποταχθεί στο σχέδιο Ανάν, γίνεται επί 6 χρόνια καθημερινότητα στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας. 
Με πληροφορίες από άρθρο της κας Μαρίας Πολυζωίδου 
newdemocracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: