Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Δόκτωρ Κάπιταλ Κοντρόλ

Image result for Δόκτωρ Κάπιταλ Κοντρόλ

Τα ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον πρώην πρόεδρο του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου, πρώην καταληψία και αγωνιστή του λαϊκού εκπαιδευτικού συστήματος, για την επιλογή του ως Επίτιμου Διδάκτορος Πολιτικής Οικονομίας στο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο İzmir Ekonomi Üniversitesi , είναι επιβεβλημένα.

Ο Dr Doom της ελληνικής οικονομίας, ο άνθρωπος που έκλεισε τα σύνορα, τις τράπεζες μαζί και χιλιάδες επιχειρήσεις, επέβαλε capital control και κατέστρεψε επενδυτικά σχέδια ετών...
-μόνο κατά τον πρώτο χρόνο της θητείας του- είναι αναμφισβήτητα και αντικειμενικά, ο ικανότερος να διδάξει στα νέα παιδιά της γειτονικής μας χώρας την πολιτική διαχείριση της οικονομίας.
Είναι άλλωστε πρόσφατη και η τιμητική διάκριση του ίδιου ανθρώπου, από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard των Η.Π.Α. που κατέταξε τον σημερινό Επίτιμο Διδάκτορα Πολιτικής Οικονομίας, πρώτο στον κατάλογο των 10 χειρότερων τακτικών διαπραγμάτευσης του 2015.
Η τιμητική διάκριση του İzmir Ekonomi Üniversitesi στον Έλληνα Πρωθυπουργό, αποκτά ξεχωριστή σημασία από τη στιγμή που στην γειτονική μας χώρα λειτουργούν ήδη 70 ιδιωτικά πανεπιστήμια στα οποία φοιτούν 200.000 φοιτητές (από αυτούς περίπου 50.000 με υποτροφία λόγω αριστείας) και όλα τα προγράμματα σπουδών είναι φυσικά απολύτως συνδεδεμένα με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας.

Στην Ελλάδα, Υπουργός Παιδείας είναι ένας αιώνιος φοιτητής που δεν πρόλαβε να πάρει πτυχίο και επιβάλει την κατάργηση της αξιολόγησης των διδασκόντων ακόμη και στα ιδιωτικά σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια.

Στη χώρα που η «αριστεία θεωρείται ρετσινιά» και η ιδιωτική επένδυση είναι καλοδεχούμενη μόνον εφόσον ανταποκρίνεται στις κομματικές προτεραιότητες και αφού αξιολογηθεί από την Πολιτική Γραμματεία, ο Επίτιμος Διδάκτωρ Πολιτικής Οικονομίας του İzmir Ekonomi Üniversitesi, θα έχει πολλά να διδάξει και στους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους όχι σε μία αλλά σε τέσσερις διαδοχικές εκλογικές διαδικασίες…

Τα συγχαρητήρια επομένως ανήκουν πρώτα στον ελληνικό λαό και κατόπιν στον Ηγέτη του..

http://www.toxrima.gr/doktor-kapital-kontrol/

Δεν υπάρχουν σχόλια: