Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Μπακογιάννη: Ο Κυριάκος έκανε ήδη τον κ. Τσίπρα να ιδρώσει στη Βουλή

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως αρχηγός της αντιπολίτευσης, έκανε ήδη τον κ. Τσίπρα να ιδρώσει στη Βουλή 

εκτίμησε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Ο Κυριάκος έχει έναν νέο πολιτικό λόγο και ήθος. 
Θα πρέπει να επιβραβευτούν από το λαό αυτά που λέει είναι και αυτά που μπορεί να κάνει. Δεν θα είναι σαν τον κ. Τσιπρα που...
έταξε στους αγρότες και δεν πραγματοποίησε», πρόσθεσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Σχολιάζοντας το ασφαλιστικό και τις κινητοποιήσεις ενάντια στην πρόταση, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι αδυνατεί να σχεδιάσει και να προγραμματίσει σωστά
«Σήμερα βρίσκονται οι αγρότες στους δρόμους με λογικά αλλά και κάποια παράλογα αιτήματα. Θα έπρεπε να υπάρχει μια σοβαρή διαδικασία όταν κάποιος προετοιμάζει το ασφαλιστικό», είπε χαρακτηριστικά.
Το ασφαλιστικό, συνέχισε η κ. Μπακογιάννη, έχει κατασκευαστεί με τέτοιον τρόπο που ποινικοποιεί την εργασία
«Επιβραβεύει αυτόν που δουλεύει λιγότερο και τιμωρεί αυτόν που δουλεύει περισσότερο. Χρειάζεται μια καθαρή και υπεύθυνη κουβέντα που η κυβέρνηση αρνείται να κάνει. Δεν μπορώ να προβλέψω τις συζητήσεις με το κουαρτέτο αλλά δεν νομίζω ότι θα πάνε καλά οι κουβέντες».
Τέλος, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποτίμησε την προσφυγική κρίση και δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό για αυτήν. «Σήμερα βέβαια είναι παγκόσμιο πρόβλημα το προσφυγικό αλλά χρειάζονται συγκεκριμένες προτάσεις από την κυβέρνηση ώστε να τοποθετηθεί στη σωστή του θέση. Δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται η πατρίδα μας με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται. Θα δώσουμε μαζί την μάχη αλλά η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ότι η έλλειψη συντονισμού δεν βοηθάει είναι ντροπή για τη χώρα μας», δήλωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: