Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ο Πούτιν στέλνει την αφρόκρεμα του ρωσικού στρατού σε βοήθεια του Άσαντ [ΦΩΤΟ]

ΣΠΕΤΝΑΤΖ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ 

Η Ρωσία έχει μεταφέρει σε Συριακό έδαφος, τις τρομερές επίλεκτες μονάδες του ρωσικού στρατού σύμφωνα με πληροφορίες από το Βρετανικό τύπο, με σκοπό να ενισχύσει τις δυνάμεις του Άσαντ στα πεδία των μαχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει η εφημερίδα Daily Mirror, επίλεκτες μονάδες των...
Σπέτνατζ, της «αφρόκρεμας» των ειδικών δυνάμεων του ρωσικού στρατού, ετοιμάζονται για χερσαίες επιχειρήσεις κατά των τζιχαντιστών, επί του Συριακού εδάφους και σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, έχουν εντολές να τους «εξαφανίσουν».

CeyvDVHKg_o
Οι δυνάμεις των Σπέτνατζ έχουν ως κεντρικό ρόλο την φύλαξη των αεροπορικών βάσεων της Ρωσίας στη Συρία, από όπου απογειώνονται τα αεροσκάφη που βομβαρδίζουν εδώ και μέρες στόχους των Τζιχαντιστών, αλλά και άλλων ανταρτών που πολεμούν ενάντια στις δυνάμεις του ‘Άσαντ.
spetsnaz_unit_by_makarov771-d6xsfj7
Βρετανοί αναλυτές όμως θεωρούν σχεδόν βέβαιη την εμπλοκή αυτών των εξαιρετικά εκπαιδευμένων δυνάμεων, στα πεδία των μαχών, μόλις ολοκληρωθούν οι αεροπορικές επιχειρήσεις.
wtOQd73
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας, τα τάγματα των Σπέτνατζ θα «σκουπίζουν» το έδαφος μετά τους βομβαρδισμούς για να αποτελειώσουν την όποια αντίσταση των ανταρτών και του Ισλαμικού Κράτους.
crashonline

Δεν υπάρχουν σχόλια: