Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Καβγάς Ντόρας-Λεβέντη για το «γκαντέμικο γραφείο του Μητσοτάκη» - Τι του είπε η βουλευτής της ΝΔ

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Αίσθηση, αλλά και χαμόγελα προκάλεσε η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη την Τετάρτη το πρωί στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη πως δεν θέλει το γραφείο που είχε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης στη Βουλή γιατί είναι γκαντέμης.

Η δήλωση αυτή όμως ενόχλησε τη βουλευτή της ΝΔ και κόρη του πρώην πρωθυπουργού Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων.
Οπως γράφει και ο «Βηματοδότης», η κα Μπακογιάννη απάντησε στον κ. Λεβέντη: 

«Σου εύχομαι, πρόεδρε Λεβέντη, πρόεδρε της Ενωσης Κεντρώων, να αποκτήσεις κάποια στιγμή την γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, στην ηλικία, στη διαύγειά του και στην αναγνώριση όλων όσων έχει προσφέρει στον τόπο του».
Πηγή:iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προς κάθε εξυπνάκια!
Θα ήθελα πολύ να είμαι τόσο "γκαντέμης" όσο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ώστε:
1) Αν βομβαρδιστεί τρένο στο οποίο είμαι επιβάτης, να καταστραφεί όλο το τρένο εκτός από βαγόνι που επιβαίνω.
2) Αν ποτέ με πιάσουν αιχμάλωτο, κάθε μέρα το πρωί να ντύνομαι για να με εκτελέσουν και το βράδύ νά ξεντύνομαι ζωντανός και χωρίς να πάθω οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου μέχρι την απελευθέρωσή μου.
3) Να ζήσω περισσότερα από 97 χρόνια χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, χωρίς κάποια αναπηρία και με πνευματική διαύγεια τέτοια που όχι μόνο να μην γίνω βάρος στο παιδί μου, αλλά να έχω και το δικό του επίπεδο λειτουργικότητας.