Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ… ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ! «Αν δεν υπάρξει αποκατάσταση τότε θα τον χτυπώ όπου κι αν τον βρω»

Το «έλα να δεις» έγινε τη βραδιά της ψήφου εμπιστοσύνης στους διαδρόμους της Βουλής με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ωρύεται κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Όλα άρχισαν όταν ο πρόεδρος της ΝΔ συνάντησε τυχαία στο καφενείο τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κυρίτση. Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, κ. Μεϊμαράκης τον χαιρέτησε -όπως έκανε με τον οποιοδήποτε- αλλά ο...
κ. Κυρίτσης είχε, φαίνεται, όρεξη για κουβέντα. Ωστόσο, μόλις είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φέρθηκε καλά στον κ. Μεϊμαράκη, ότι δεν τον «χτύπησε» και διάφορα άλλα, ο πρόεδρος της ΝΔ έγινε έξαλλος. Θυμήθηκε τα περί «υπόδικου» που είπε ο Πάνος Καμμένος στο debate και έγινε πανικός… Κι αυτό γιατί ο κ. Μεϊμαράκης θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε τον κ. Καμμένο να τον αποκαλέσει «υπόδικο» στο μεγάλο σκάνδαλο των υποβρυχίων, χαρακτηρισμό που δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του.
Ματαίως ο κ. Κυρίτσης προσπαθούσε να του εξηγήσει, αλλά ο κ. Μεϊμαράκης του είπε -με τη χρήση διάφορων… γαλλικών- «Άκου να δεις, εάν δεν έβαλε τον Καμμένο ο Τσίπρας, γιατί δεν έκανε μια διαρροή για να πει ότι δεν ήταν αυτός;».
Και με οργίλο ύφος συνέχισε: «Περιμένω και τώρα τη διαρροή από το Μαξίμου ότι δεν έχει σχέση ο Τσίπρας. Για εμένα το θέμα είναι σοβαρό. Αν δεν υπάρξει αποκατάσταση τότε θα χτυπώ τον Τσίπρα όπου κι αν τον βρω». Και αποχώρησε…

Δεν υπάρχουν σχόλια: