Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Πλαστογραφούν την Ιστορία μας φανατικοί «Τσιπραντιστές»!

Ακόμη κι αν δεχθούμε ότι λόγω «αντικειμενικών δυσκολιών» η κυβέρνηση δεν μπορεί να συγκρατήσει την κατάρρευση της οικονομίας και έτσι νέοι, άνεργοι, αλλά και επιχειρηματίες τρέχουν να σωθούν οπουδήποτε αλλού, από Κύπρο μέχρι τη γη των Μαορί…
Ακόμη κι αν υποθέσουμε ότι λόγω των ιδιαίτερων φετινών συνθηκών και μόνο τα καραβάνια των μεταναστών-προσφύγων «διάλεξαν» να περάσουν από την Ελλάδα και δεν ήταν το χαζοχαρούμενο μπάχαλο Τασίας - Τσίπρα που προκάλεσε...

την τεράστια συμφορά που μας οδηγεί σταδιακά εκτός Ευρώπης…
Αν για την οικονομία και το Μεταναστευτικό μπορούν να αρθρώσουν μια κάποια δικαιολογία που καταρρίπτεται εν τοις πράγμασι, τι έχουν να πουν για την πνευματική γενοκτονία των Ελλήνων και την ευθεία παραχάραξη της Ιστορίας μας που συντελείται στο υπουργείο Παιδείας; 
Εκεί βλέπουμε τις αληθινές προθέσεις του ορίτζιναλ ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, παρότι προσκύνησε τη Δύση, φίλησε κατουρημένες ποδιές στα οικονομικά και αποδέχθηκε να φυλάει τα σύνορά μας η FRONTEX, ξεσπά εκεί που δεν έχει αντίπαλο.
Στα παιδιά!!! 
Ο τελείως άσχετος με το αντικείμενό του Νίκος Φίλης, ο πρώτος υπουργός, διαχρονικά παρεμπιπτόντως, που δεν έχει στοιχειώδεις σπουδές στον συγκεκριμένο τομέα, αναθέτει την «αναμόρφωση» των σχολικών βιβλίων σε έναν ακραίο πολιτικά καθηγητή, τον Αντώνη Λιάκο, από αυτούς που θεωρούν από «επιστημονικής άποψης» ότι η Γενοκτονία των Ποντίων ήταν… κάτι σαν τροχαίο (τώρα καταλαβαίνουμε από πού πήρε αυτή την «επιστημονική» ιδέα και ο υπουργός)!
Ο κ. Λιάκος -διακεκριμένη μορφή στον χώρο των Αρνητών της Ιστορίας και των Εθνομηδενιστών (επιστήμονες που συνειδητά απαξιώνουν την έννοια της πατρίδας), μέντορας της διαβόητης από τον «συνωστισμό της Σμύρνης» Ρεπούση, έχει διατυπώσει τις πιο αδιανόητες και προκλητικές θέσεις. 
Οπως υπενθύμισε το «ΘΕΜΑ» την περασμένη Κυριακή (για μια… καλή εισαγωγή, εκτός όλων των άλλων θεωρεί τον Μίκη Θεοδωράκη… εθνικιστή - και τον Ρίτσο επίσης), χαρακτηρίζει τους Ελληνες Μακεδονομάχους κάτι σαν… «τζιχαντιστές» της σήμερον, παίρνοντας αφορμή από ένα ή δύο τυχαία περιστατικά, σε έναν αιματοβαμμένο ηρωικό πόλεμο. Και το ακόμη χειρότερο, κατηγορεί την Ελλάδα για… εθνοκάθαρση εις βάρος των Βουλγάρων (!!!) αλλά και των Εβραίων.
Ανακύπτουν δύο ζητήματα
α) Δεν είναι δυνατόν άτομα με τέτοιες πεποιθήσεις να κατέχουν επίσημες δημόσιες θέσεις, διότι ανά πάσα στιγμή μπορούν να διαταράξουν τις σχέσεις μας με διάφορα έθνη ή κοινότητες, όπως και να δώσουν λαβή σε ξένες δυνάμεις που επιχειρούν ανασύσταση ανύπαρκτων μειονοτήτων στην Ελλάδα. 
Ο κ. Λιάκος μπορεί να διδάσκει ό,τι πιστεύει στους φοιτητές του, παρότι αν ερωτώνταν οι Ελληνες επ’ αυτού διά του δημοφιλούς συστήματος του δημοψηφίσματος, θα αποφάσιζαν κατά 80% τουλάχιστον ότι δεν πρέπει να πληρώνουμε με λεφτά των φορολογουμένων για να… ξεμάθουν τα παιδιά την Ιστορία μας.
Μπορεί ο συγκεκριμένος καθηγητής να έχει πολλές περγαμηνές, διεθνείς διακρίσεις και να χαίρει εκτίμησης σε ορισμένους κύκλους, όμως υποθέτουμε ότι ακόμα και ο ίδιος δεν κατατάσσει τον εαυτό του στους ουδέτερους μελετητές των ιστορικών γεγονότων.
Αποδέχεται και υιοθετεί μία «στρατευμένη επιστημονικά στάση» που (έστω κι αν αδιαφορήσει κάποιος για την ορθότητά της) δεν του επιτρέπει να έχει την απαιτούμενη αποστασιοποίηση προκειμένου να «ξαναγραφούν» τα σχολικά βιβλία.
β) Δεν πρέπει και δεν μπορεί να επιτραπεί η επίσημη ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ της Ελληνικής Ιστορίας «στη ζούλα», την ώρα δηλαδή που η αγωνία των Ελλήνων είναι για τα προς το ζην. 
Δεν είναι τυχαίο ότι τα δήθεν ριζοσπαστικά στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτά που κάνουν «τουμπεκί» τελικά στις εντολές του Σόιμπλε και ψηφίζουν στη Βουλή σιωπηλά όσα (κατά των συνταξιούχων και των μισθωτών) δεν θα πέρναγαν ποτέ επί Σαμαρά - Βενιζέλου, διάλεξαν αυτή την περίοδο. Σου λέει «εδώ ο άλλος δεν έχει να φάει, θα κάτσει να ασχοληθεί με τα βιβλία της Ιστορίας;». Βεβαίως και κάνουν ένα λάθος.
Ο κόσμος, ακόμη και στις σκοτεινότερες περιόδους της Ελλάδας, μέσα στον χαλασμό και το θανατικό, τηρούσε και τις παραδόσεις και υπεράσπιζε τις πεποιθήσεις του, έστω κι αν ο κ. Λιάκος και οι περί αυτόν (για να μη θεωρηθεί το ζήτημα προσωπικό, μια επιστημονική «συμ-μωρία» είναι όλοι τους) θεωρούν ότι δεν υπήρχε Κρυφό Σχολειό! Χιλιάδες «Κρυφά Σχολειά» λειτούργησαν σε όλη την ελληνική επικράτεια επί Τουρκοκρατίας, αλλά γι’ αυτά έχουν απαντήσει σοβαροί ιστορικοί.
Αρα, ακόμα και υπό τις δεδομένες συνθήκες, έστω κι αν οι προτεραιότητες του πολιτικού κόσμου είναι άλλες, πρέπει να προταθεί ένα βροντερό «ΟΧΙ» στην επιχείρηση ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ της Ιστορίας μας που θα μολύνει τις επόμενες γενιές. 
Εκτός από μεγάλες προσωπικότητες της Αριστεράς όπως ο Μίκης Θεοδωράκης (να δεις που σε λίγο θα τον πουν και χρυσαυγίτη) και ο Μανώλης Γλέζος, πρέπει να πάρουν δημοσίως, ή όπως ξέρουν καλύτερα, θέση και όλοι οι παράγοντες της Ελληνικής Πολιτείας.
Δεν φανταζόμαστε, π.χ., ότι μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να δεχτεί επί των ημερών του να συντελεστεί τέτοιο εθνικό ανοσιούργημα που, πέραν όλων των άλλων, αποτελεί και ηθικό πλήγμα στο κύρος όσων έχουν ταχθεί να φυλάσσουν ό,τι απέμεινε από την Ελλάδα. 
Περιμένουμε από την πανεπιστημιακή κοινότητα, που δεν έχει αλωθεί εξ ολοκλήρου από τα καραβάνια των Συριζοανιστόρητων «καθηγητών», αλλά και από τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, να αντιδράσουν. Ελπίζουμε ότι θα ακούσουμε και φωνές διακεκριμένων Ελλήνων (και όχι μόνο) πανεπιστημιακών και επιστημόνων από το εξωτερικό.
Μακάρι να αντιδρούσε -για μία φορά έστω επί Τσίπρα!- και ο Αρχιεπίσκοπος ή και η ξεχασμένη στον κόσμο της Ακαδημία Αθηνών. Πρόκειται για πνευματική γενοκτονία που γίνεται με σκοπό να εξαφανιστούν οι ΡΙΖΕΣ του Ελληνισμού - πέραν της τυπικής ευρωπαϊκής του ταυτότητας και των περιουσιών της μικρομεσαίας τάξης που αφανίζει ήδη μεθοδικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ετσι ώστε στο μέλλον όλοι οι νέοι Ελληνες να νιώθουν και να συμπεριφέρονται σαν ραγιάδες των καινούριων κατακτητών, και των τοποτηρητών τους.

Οσο για την αθλιότητα-αστειότητα ότι οι Μακεδονομάχοι ήταν κάτι σαν… «τζιχαντιστές», πέραν του ότι ξεσηκώθηκε σύμπας ο Ελληνισμός στις 5 Ηπείρους, δίνει λαβή να αναρωτηθεί κανείς ποιοι πραγματικά φέρονται σαν τζιχαντιστές: Μήπως το ασεβές γκρέμισμα της Ελληνικής Ιστορίας από Φίληδες - Λιάκους - Ρεπούσηδες είναι ο δικός μας «τζιχαντισμός» που παραλληλίζεται πολύ πιο εύκολα με τις φρικτές αρχαιολογικές καταστροφές στην Παλμύρα από το Ισλαμικό Κράτος;
Ποιοι είναι αλήθεια με την έννοια που εκείνοι το έθεσαν, οι εγχώριοι «τζιχαντιστές»; 
Οι… Μακεδονομάχοι, που θα 'πρεπε να ντρέπονται να τους πιάσουν στο στόμα τους, ή 
οι σύγχρονοι «Τσιπραντιστές», που από ιδεολογική τύφλωση και μόνο γκρεμίζουν τα μνημεία-πυλώνες της εθνικής συνείδησης; 
Σταματήστε τους.


Θέμος Αναστασιάδης

Πρώτο Θέμα
orthografos

Δεν υπάρχουν σχόλια: