Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Παρέμβαση Καραμανλή υπέρ Μεϊμαράκη για τις εκλογές στη ΝΔ

ΕΚΠΛΗΞΗ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία (στις 20 Δεκεμβρίου) και οι παρασκηνιακές κινήσεις, κορυφώνονται.
Κεντρικό πρόσωπο-αποδέκτης πολλών τέτοιων κινήσεων είναι ο πρώην Πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κώστας Καραμανλής
Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία, ότι αίρει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Ευ. Μεϊμαράκη, το περιβάλλον του σπεύδει να τις διαψεύσει επισημαίνοντας: 
«Είναι απολύτως σταθερή η εμπιστοσύνη του Κώστα Καραμανλή στο πρόσωπο του...
Ευ. Μεϊμαράκη. Ο Καραμανλής, εξακολουθεί να θεωρεί ότι ο Μεϊμαράκης, είναι ο μοναδικός υποψήφιος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της παράταξης την επόμενη ημέρα».
Οπως όλα δείχνουν ο πρώην πρωθυπουργός δραστηριοποιείται εκ νέου υπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη, ενώ υπάρχουν και τηλεφωνικές επικοινωνίες τόσο ανάμεσά τους, όσο και σε στελέχη της ΝΔ.

«Λιώνουν οι πάγοι» στις σχέσεις Μεϊμαράκη-Μητσοτάκη

Την ίδια ώρα μια συνάντηση με νόημα είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής στη Βουλή οι δύο συνυποψήφιοι, Ευάγγελος Μεϊμαράκης και Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να είπε στον κ. Μητσοτάκη ότι θεωρεί την υποψηφιότητά του ως «την πλέον σοβαρή» με τα πιο πολιτικά χαρακτηριστικά.
Μετά τη συνάντηση αυτή φαίνεται ότι «λιώνουν οι πάγοι» στις σχέσεις των δύο ανδρών, μετά τα «γαλλικά» που ακούστηκαν πρόσφατα και μεταξύ τους, με αφορμή το φιάσκο στις εκλογές.

Πηγή:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: