Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους 60 χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα

Στο στόχαστρο του Ισλαμικού Κράτους 60 χώρες, ανάμεσα τους και η Ελλάδα  - Κεντρική ΕικόναΠρώτη «απειλή» εναντίον της χώρας μας από τους τζιχαντιστές;

Εξήντα χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, φέρεται να απειλεί το Ισλαμικό Κράτος σε νέο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βρετανική Mirror. 

Με μία φωνή που θυμίζει τρέιλερ χολιγουντιανού blockbuster, οι εμπνευστές του βίντεο δείχνουν τις σημαίες 60 χωρών ως «τον παγκόσμιο συνασπισμό που τάσσεται εναντίον του Ισλαμικού Κράτους...

Εάν εξακριβωθεί η γνησιότητα του βίντεο, θα πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη «απειλή» εναντίον της Ελλάδας από τους τζιχαντιστές.
«Υπάρχει μία συμμαχία δαιμόνων, στην οποία είναι το Ιράν, η Τουρκία, αλλά και η Ρωσία», λέει ο άνδρας με την επιβλητική φωνή στην αρχή του βίντεο και λίγο αργότερα εμφανίζονται οι σημαίες, με την ελληνική να βρίσκεται πρώτη στη δεύτερη από τις έξι σειρές.
Στο νέο τους αυτό μήνυμα οι τζιχαντιστές κατηγορούν ακόμη τις ΗΠΑ ότι μαγειρεύουν στοιχεία για το πόσοι τζιχαντιστές σκοτώνονται και πόσους στόχους πετυχαίνουν, υποστηρίζοντας ότι το κάνουν για να στοιχειώνουν τα μυαλά των στρατιωτών τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: