Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Έκρηξη Καραμανλή: Πάνε το κόμμα σε διάλυση!

Έκρηξη Καραμανλή: Πάνε το κόμμα σε διάλυση!ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ

Μένεα πνέει ο Κ. Καραμανλής για τα όσα τραγικά και κωμικά παράλληλα συμβαίνουν στο κόμμα το οποίο ίδρυσε ο αείμνηστος θείος του και του οποίου ο ίδιος ηγήθηκε και για το οποίο δεν έχει σταματήσει να ενδιαφέρεται.
«Πάνε να διαλύσουν το κόμμα, είναι απαράδεκτοι, χρεοκοπημένοι», ήταν ορισμένες απ’ τις...
πιο ήπιες αντιδράσεις του στα όσα συνέβησαν το πρωί της Κυριακής και οδήγησαν τελικά στην αναβολή της εσωκομματικής ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου αρχηγού.
Ο Κ. Καραμανλής είχε ήδη ενημερωθεί απ’ τον Νικ. Κακλαμάνη απ’ το βράδυ του Σαββάτου για τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα που υπήρχαν και απειλούσαν την όλη διαδικασία με φιάσκο.
Επικοινώνησε με στελέχη του κόμματος, τα οποία τον διαβεβαίωσαν ότι... τα προβλήματα θα ξεπεραστούν.
Όμως, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες μας, νωρίς το πρωί της Κυριακής δέχτηκε νέα τηλεφωνήματα από στενούς συνεργάτες του, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για το τελικό φιάσκο, το οποίο ο ίδιος χαρακτήρισε σούργελο!
Πάντως οι ίδιες πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο πρώην πρωθυπουργός ήδη δέχεται πιέσεις προκειμένου να αναλάβει πρωτοβουλίες για να μην διασπαστεί το κόμμα!
Όπως του λένε όσοι του εισηγούνται κάτι τέτοιο, «είναι ορατός ο κίνδυνος ανεξέλεγκτων καταστάσεων, ακόμα και της διάσπασης»!
«Είδατε με ποιους έχουνε να κάνουμε; Εγώ σας τα έλεγα» ήταν η κατ’ αρχήν αντίδρασή του...
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: