Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Μήνυμα Μπακογιάννη σε Σαμαρά: Πρέπει να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση

Πρόταση Μπακογιάννη για επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. 

Δήλωσε ότι ο Α. Σαμαράς πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία (Ηχητικό)

Την επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση πρότεινε η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον Realfm 97,8.
Η κα Μπακογιάννη σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να καλέσει τη ΔΗΜΑΡ και να συζητήσουν τη σύναψη μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας...

"Είμαστε σε μία κρίσιμη στιγμή, σε μια δύσκολη στιγμή, σε μια διπλά δύσκολη –θα έλεγα. Από τη μία μεριά η κυβέρνηση αυτή πρέπει να στηριχθεί διότι αν κάτι προέκυψε σαφώς από τη συζήτηση στη βουλή, η οποία παρεμπιπτόντως δεν ήταν του επιπέδου που θα απαιτούσε ο λαός, είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι σε θέση να καταθέσει εναλλακτική, αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Άρα αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε αυτή η κυβέρνηση να στηριχθεί και να προχωρήσει και να είναι αποτελεσματικότερη στο έργο που έχει κληθεί να φέρει εις πέρας. Αυτό απαιτεί κατά τη γνώμη μου πολιτικές κινήσεις", είπε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη.

Η κα Μπακογιάννη σημείωσε ότι η κυβέρνηση χρειάζεται μεγαλύτερη πλειοψηφία, την οποία μπορεί να προσφέρει ο κ. Φώτης Κουβέλης.

"Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να αναλάβει μια πολιτική πρωτοβουλία καλώντας τη ΔΗΜΑΡ, η οποία είναι η αριστερά της ευθύνης κατά τη γνώμη μου, σε μία συζήτηση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας. Η κυβέρνηση αυτή χρειάζεται μεγαλύτερη πλειοψηφία και χρειάζεται μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αυτό μπορεί να γίνει καλώντας τον κ. Κουβέλη σε μία συζήτηση για μία συμμετοχή στην κυβέρνηση, της ΔΗΜΑΡ, και για μία προγραμματική συμφωνία η οποία θα μπορούσε να μας οδηγήσει για την επόμενη διετία", σημείωσε η πρώην υπουργός.
 news247 

Δεν υπάρχουν σχόλια: