Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ο Τσίπρας «ΕΝ ΜΕΣΩ» του πατέρα του ΛΗΣΤΗ και του ΦΟΡΟΦΥΓΑ του 1.000.000 ευρώ...!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΘΕΑΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

Αυτό δεν είναι θέαμα κοινοβουλευτικής ομάδος και μάλιστα στη Βουλή, αυτό λέγεται «τσιπραργιό» και κατάντια κοινωνικής και αισθητικής... αποσύνθεσης...!!!
Είπαμε, η Ελλάδα είναι φτωχή Χώρα, αλλά και τη δεκαετία του 50 είμαστε καταστραμμένοι, ρημαγμένοι, ζώντες με μεγάλες στερήσεις, επιμέναμε όμως -- όπως γράφει και ο Χρ. Γιανναράς-- να αξιολογούμε τους ανθρώπους,  από τη γλώσσα που μιλούσαν, και την αμφίεση τους...
**********
Καί συμπληρώνει ο Καθηγητής:
**********
«Η εξωτερική εμφάνιση των μπροστάρηδων  απηχεί την αρχοντιά της Ελληνικής λαϊκής παράδοσης, αυτήν που μεταγγίζεται με το γάλα της... μάνας»...!!!
***********
Πού τέτοιο πράγμα στους...τσιπροσυριζαίους....
***********
Εδώ, ο Τσίπρας έχοντας δίπλα του στα έδρανα της Βουλής τον πατέρα του ληστή των Τραπεζών (Βούτση) και τον φοροφυγά του 1.000.000 ευρώ (Μητρόπουλο) μας παραδίδει μαθήματα δημοκρατίς και...ήθους...!!!
**********
Απουσιάζει από το καντράν ο Βουλευτής και υπεύθυνος Οικονομικών του Συριζα, ο Σταθάκης πού κατηγορείται για κακούργημα ατασθαλιών στο Πανεπιστημίο Κρήτης.
----------------------------------
Υ.Γ. 

Οχι, ο Βουλευτής πού είχε 5.500.000 εκατ. κατάθεση στη τράπεζα από «αμοιβές πελατών του και τη σύνταξη της μανούλας του», δεν είναι Συριζαίος είναι ο υπέρμαχος κατά της φοροδιαφυγής Βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο Βασίλης καλέ, ο Καπερνάρος...!!! 

1 σχόλιο:

Γιώργος Ταχτσιδης (Yorgos Tahtsidis) είπε...

Φαίνεται ο άνθρωπος πως νοιάζεται για τους φτωχούς κι ανήμπορους και από την εμφάνιση του ρε παιδιά... Έιναι γνωστό σε όλο τον κόσμο πως όλοι όσοι νοιάζονται για τον συνάνθρωπό τους φορούν πουκάμισα αξίας 150-200 ευρώ... με το ζωάκι που τους χαρακτηρίζει σαν διακριτικό στοιχείο... τον κροκόδειλο!!! Ισως ζήσουμε και την ευτυχία να τον δόυμε, όπως τον προκάτοχο της καρέκλας του προέδρου των ΣΥΡΙΖΕΩΝ, με πολλά πολλά ακίνητα... Οχι για να στεγάζει τους άστεγους.... Βεβαίως, βεβαίως...