Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΜΒΑ: Ο Δημαράς ζητά τα λεφτά του ( 225.000 ευρώ ) από τον Καμμένο...


Τα λεφτά του ζητάει το "Άρμα Πολιτών" από τους "ΑΝ.ΕΛ",  
Νέο "ρήγμα" στις σχέσεις του Άρματος Πολιτών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες
Ο εκπρόσωπος τύπου του Πανελήνιου Άρματος Πολιτών, Σωτήρης Στανωτάς κατέθεσε σήμερα αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα με την οποία ζητά την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για την μη τήρηση μέχρι στιγμής της συνεργασίας των δυο κομμάτων εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όσον αφορά την κρατική χρηματοδότηση...


Τι έλεγαν σε πηγαδάκι στη Βουλή

Αντικείμενο συζήτησης μεταξύ πρώην στελεχών του Πάνου Καμμένου, έγινε στη  Βουλή, η αναφορά στον οικονομικό εισαγγελέα του Άρματος Πολιτών, με την οποία ζητά την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών για την μη τήρηση μέχρι στιγμής της συνεργασίας των δυο κομμάτων εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Συγκεκριμένα το κόμμα του Γιάννη Δημαρά ζητά το ποσό των 225.000 ευρώ....
Όπως έλεγαν "εμείς τουλάχιστον φύγαμε ...τζάμπα", κάνοντας λόγο για διαλυτικές τάσεις στους ΑΝΕΛ...


1 σχόλιο:

Stathis είπε...

«Ουδέποτε υπήρξε οικονομική συμφωνία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η συμφωνία ήταν και είναι πολιτική.», τονίζει ο κ. Δημαράς σε γραπτή δήλωσή του.

Επικοινωνλησαμε με τον Γιάννη Δημαρά ο οποίος τόνισε ότι ο κ. Στανωτάς κατέθεσε με δική του πρωτοβουλία τη σχετική αναφορά, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ούτε τον ίδιο αλλά ούτε την πολιτική γραμματεία του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών . Μάλιστα, όπως αναφέρει, το έμαθαν, την ώρα που συνεδρίαζε η πολιτική γραμματεία του κόμματος.

"Δεν γνώριζα τίποτα γι' αυτό. Δεν έχω καμία σχέση" λέει χαρακτηριστικά και προσθέτοντας: "Δεν ξέρω κατά πόσο ο Σωτήρης Στανωτάς μπορεί να παραμείνει εκπρόσωπος του Άρματος".

Την ίδια στιγμή ότι από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, διευκρινίζουν ότι δεν έχουν λάβει ακόμα καμία επιχορήγηση και ότι τα χρήματα τα περιμένουν τον Απρίλιο ή τον Μάιο, ενώ επισημαίνουν ότι Ανεξάρτητοι Έλληνες και Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών λειτουργούν ενιαία. Θεωρούν επίσης ότι ο Σωτήρης Στανωτάς ενήργησε μεμονωμένα χωρίς να εκπροσωπεί κανέναν.