Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Φαήλος σε Τσίπρα: «Μάζεψε» τους «συκοφάντες» και «υβριστές της Κεντροδεξιάς»

" Καλά τα άνθη στην Λούξεμπουργκ αλλά μάζεψε τους υβριστές Σκουρλέτηδες"


Σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Φαήλος Κρανιδιώτης, καλώντας τον να «μαζέψει» τους «συκοφάντες» και «υβριστές της Κεντροδεξιάς».
Σε άρθρο που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ.Κρανιδιώτης γράφει ότι «οι τρομοκράτες αυτοπροσδιορίζονται ως επαναστατική Αριστερά», θεωρούν τους «λοιπούς καθεστωτικούς αριστερούς «χλεχλέδες» και «στόχος ήταν πάντα ο αστικός κόσμος και οι θεσμοί του, η Κεντροδεξιά».
Αναφερόμενος στην...
χτεσινή αποστροφή του Μανώλη Γλέζου στη Βουλή, ότι πίσω από το χτύπημα στα γραφεία της ΝΔ μπορεί να κρύβονται δεξιοί παρακρατικοί, ο κ.Κρανιδιώτης χαρακτήρισε όσα ακούγονται «ψευτοπροοδευτικές και φασιστοειδείς αντιλήψεις της Κουμουνδούρου και των ψιλογκεμπελίσκων εκπροσώπων της».
Όπως γράφει, αντί ο ΣΥΡΙΖΑ να μείνει στην καταδίκη της επιθέσης στα γραφεία της ΝΔ, «ξαμολήθηκαν διάφορα στελέχια και βουλευτές να σπείρουν ύβρεις και συκοφαντίες, θεωρίες συνομωσίας».
Τέλος, ο στενός συνεργάτης του κ.Σαμαρά καλεί τον κ.Τσίπρα να «διευθετήσει τα του οίκου του, μαζεύοντας τους συκοφάντες, τους υβριστές της Κεντροδεξιάς». 
«Καλά τα άνθη στη Ρόζα Λούξεμπουργκ, δουλευτείτε μεταξύ σας» σημειώνει και καταλήγει λέγοντας ότι απέναντι στη βία, «η στάση μπορεί να είναι μόνο μία: Μπετόν αρμέ, κι ας πληγωθεί ο σούπερμαν Διαμαντόπουλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: