Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ποια είναι η πιο «καυτή» μαμά του Μαιάμι;


Jennifer Nicole Lee vs Claudia Galanti

Μπορεί στη χώρα μας οι θερμοκρασίες να μας κάνουν να καταλάβουμε το χειμώνα για τα καλά, όμως στο Μαϊάμι ο χειμώνας δεν έχει φτάσει ακόμα.
 
Με τον ήλιο να καίει στον ουρανό, κάνουν εμφανίσεις στις παραλίες και οι «καυτές» μαμάδες, όπως η Claudia Galanti και η Jennifer Nicole Lee
Έχοντας ακόμα την τύχη να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, οι εμφανίσεις τέτοιων γυναικείων υπάρξεων στην παραλία το μεσημέρι της Παρασκευής καταφέρνουν να ανεβάσουν τη θερμοκρασία και σε άλλα μέρη του πλανήτη...

Το μοντέλο από την Παραγουάη, Claudia Galanti, προκάλεσε τα πρώτα εγκεφαλικά στην παραλία και χάρισε άπλετο θέαμα με το καφέ με κίτρινο -σχεδόν στρινγκ- μαγιό της. Η 31χρονη μαμά δε σταμάτησε να χαμογελάει, ενώ στο μαύρισμα που έχει κάνει το κορμί της σχεδόν σοκολατένιο, συνέβαλαν και τα παιχνίδια πάνω στην «καυτή» άμμο με το γιο της.

Και η Jennifer Nicole Lee, όμως, έκανε το «θαύμα» της! Η 37χρονη Αμερικανίδα  γυμνάστρια «έβγαλε» για ακόμα μια φορά στη φόρα τα προσόντα της, κάνοντας όλους να αναρωτιούνται πώς γίνεται με αυτό το σώμα να έχει και δυο παιδιά! Χωρίς ίχνος ντροπής, η JNL άφησε τα μαλλιά της να ανεμίζουν και χάρηκε τον ήλιο σε όλο της το κορμί, μιας και φορούσε στρινγκ μαγιό.

Εσείς ποια προτιμάτε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: