Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μουρούτης αποκαλύπτει τον Παπαδημούλη! Στο ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν παράξενο να ταυτίζεσαι με το κόμμα σου...

Μετωπική Παπαδημούλη – Μουρούτη για την ανακοίνωση της ΝΔ 

Παπαδημούλης: Ο Μουρούτης ταυτίζεται με την εμπρηστική ανακοίνωση της ΝΔ

Νέος γύρος αντιπαράθεσης για τη χθεσινή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που έκανε λόγο για κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο Γιώργος Μουρούτης, υπεύθυνος Τύπου του Πρωθυπουργού, με ανάρτηση του στο Facebook δήλωσε ότι ταυτίζεται με την ανακοίνωση της ΝΔ, και επιτέθηκε στον Δημήτρη Παπαδημούλη κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για αποκαλυπτική δήλωση στο λογαριασμό του στο Twitter
"Ο κ. Μουρούτης ταυτίζεται με την εμπρηστική ανακοίνωση της ΝΔ" ανέφερε ο κ. Παπαδημούλης.
Και εμείς σχολιάσαμε στον λογαριασμό του κ. Παπαδημούλη, στο Twitter: "Που είναι το παράξενο; Η ΝΔ δεν έχει συνιστώσες..!
H δήλωση Μουρούτη:

«Τεράστιος ο πανικός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την άθλια και απαράδεκτη δήλωση της νεολαίας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ που καλούσε σε εξέγερση εμπνεόμενη από τα "ιδανικά της πυρπολημένης Αθήνας". Τους πόνεσε πολύ γιατί αντί να αποδοκιμάσουν ευθέως τη νεολαία τους, ασχολούνται μόνο με το να ψάχνουν τον συγγραφέα της.
Είναι προφανές ότι ο κ. Παπαδημούλης εμένα στοχοποιεί.

»Κέρμα στον αέρα και όπου κάτσει. Εγώ όμως θα του πω ότι οι Νεοδημοκράτες ανήκουμε στο ίδιο κόμμα και πιστεύουμε στις ίδιες αξίες. Στη ζωή, στην ελευθερία, στη δημοκρατία, την ευταξία, στην ανταγωνιστικότητα, στην προάσπιση της περιουσίας των πολιτών. Και ως εκ τούτου, ταυτίζομαι με την ανακοίνωση της Ν.Δ. που καταδικάζει πολιτικά όσους υποθάλπουν ή υποκινούν τέτοιες εγκληματικές ενέργειες. Άλλωστε οι Νεοδημοκράτες, δεν είμαστε αποκλίνουσες συνιστώσες που αλληλοαναιρούνται κάθε μέρα. 

Οπότε κε Παπαδημούλη, όπως αδειάσατε τον Λαφαζάνη, 
όπως αδειάσατε τον Τατσόπουλο, 
όπως αδειάσατε τον Παναγούλη, 
όπως αδειάσατε το κόμμα σας για τη δήλωση περί τεχνοφασισμού, 
καλό θα ήταν να μην σκέφτεστε τα ψηφαλάκια και να μαζεύατε άμεσα και τη νεολαία σας. 
Και το δάχτυλά σας καλό θα ήταν να το κουνούσατε εκεί και όχι στο γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας! Ίσως μόνο μια συγγνώμη να αρκούσε. Αλλά η συγγνώμη θέλει κότσια...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: