Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

''Villa Mercedes'' η Βουλή...

«Aν ήξερα ότι θα συναντούσα ένα τέτοιο τσίρκο δεν θα έβαζα υποψηφιότητα... »

εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, περιγράφωντας την εικόνα του κοινοβουλίου στη διάρκεια του τριημέρου (των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης). 
Ο Ναός της Δημοκρατίας είχε μεταβληθεί σε «Villa Mercedes” ,με τα  δωδεκάποντα να παρελαύνουν κατά ριπάς. 
Είχε επιτραπεί στους βουλευτές να... κουβαλάνε μαζί φιλικά τους πρόσωπα και πλάκωσαν γκόμενες, σύζυγοι, γραμματείς και πάει λέγοντας. Στο εστιατόριο της Βουλής είχαν βάλει πάνω μια τεράστια γουρουνιά την οποία συνόδευναν με φασουλάδα και έγινε μακελιό. Στο μεταξύ οι φιάλες από τα ουίσκι που είχαν καταναλωθεί συνοδευόμενες από απίστευτες ποσότητες ξηροκάρπιων ήταν αποκαλυπτικές της εικόνας μιας χώρας που καταρρέει αλλά οι προύχοντες πολιτικοί της δεν κάνουν σκόντο στην προσωπική τους καλοπέραση.
Την εικόνα νυχτερινού club  συμπλήρωναν οι ένοπλοι σωματοφύλακες των βουλευτών που κυκλοφορούσαν μέσα στο εντευκτήριο της Βουλής. Μάλιστα νεαρός σωματοφύλακας την είχε πέσει σε εντυπωσιακή συνοδό γνωστού πολιτικού όταν αυτός βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και της έκανε άγριο καμάκι προκαλώντας την αντιζηλία άλλων σωματοφυλάκων οι οποίοι ήταν έτοιμοι να τραβήξουν κουμπούρια για την συνοδό! 
Το γεγονός ότι κάποιοι ομιλητές ανέβαιναν στο βήμα αναψοκοκκινισμένοι και μιλούσαν ακατάπαυστα και ακατάληπτα έχει την εξήγησή του που δεν είναι άλλη από τον Ιωάννη τον Περιπατητή.
από το kourdistoportocali.

Δεν υπάρχουν σχόλια: