Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

«Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους»

Αφιερωμένο στους κακοήθεις γυρολόγους του διαδικτύου που διασπείρουν ότι τάχα ούτε ο παπά-Γιάννης, ούτε ο γέροντας Παΐσιος μίλησαν για την παράδοση της Πόλης στους Έλληνες.
Προφανώς οι γέροντες δεν αναφέρθηκαν επ’ αυτών στους συγκεκριμένους – εάν είναι αλήθεια ότι ποτέ τους συνάντησαν κιόλας… – γιατί έβλεπαν από τότε την κακοήθειά τους...


Οι συγκριμένοι ούτε καν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν το βιβλίο για τον παπά-Γιάννη (φωτό) – στο οποίο μάλιστα υποστηρίζουν ότι έχουν καταθέσει και μαρτυρίες!!! – γιατί εάν το είχαν κάνει θα έβλεπαν ότι οι αναφορές στην Πόλη βρίθουν σε αυτό.

Μόνο προσευχή μπορούμε να κάνουμε για τέτοιους ανθρώπους…

Τις προάλλες μιλούσα με σπουδαίο ασκητή και χωρίς να του πω τίποτε άρχισε να λέει ακριβώς ότι οι γέροντες προσπάθησαν με το παραπάνω να μας αφυπνίσουν γι’ αυτό το σπουδαίο δώρο που έρχεται και τον ρόλο που θα επωμισθεί το έθνος μας, κατόπιν φυσικά μεγάλων δυσκολιών.

Αφιερωμένη λοιπόν η μαρτυρία :

«Το 2004 κατά την διάρκεια δύο επισκέψεων που κάναμε στον παπά-Γιάννη, αυτός μας μίλησε για την Κωνσταντινούπολη. Μας είπε ότι όταν επισκέφθηκε τον Όσιο πατέρα Παΐσιο στο μοναστήρι της Σουρωτής, ο τελευταίος του είπε : “Πάτερ Ιωάννη, πλησιάζει ο καιρός που θα πάρουμε την Κωνσταντινούπολη”.

Ο Παππούλης δε μας είπε πως : “Οι Ρώσοι θα πάρουν την Πόλη και θα μας την δώσουν γιατί θα πιστέψουν ότι έτσι τους συμφέρει. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική. Τότε θα συναινέσουν οι Ευρωπαίοι να μας δοθεί η Πόλη από τους Ρώσους. Πριν γίνει αυτό το μεγάλο κακό στην Αμερική, οι Ευρωπαίοι δεν θα συναινούν….”».

[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά - Γιάννης), (1925 - 2009), Σελ. 86)] 

Δεν υπάρχουν σχόλια: