Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο Φράγκος καταστρώνει σχέδια αντιμετώπισης Συμμοριών & Τούρκων σε περίπτωση χρεοκοπίας



Φωτογραφία για Ο Φράγκος καταστρώνει σχέδια αντιμετώπισης Συμμοριών & Τούρκων σε περίπτωση χρεοκοπίαςΕντυπωσιακό ρεπορτάζ δημοσιεύεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Pressing για κρυφό σχέδιο του υπουργείο Εθνικής Άμυνας για αντιμετώπιση συμμοριών και θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, με τίτλο  
«Ένας Φράγκος απέναντι στα καλάσνικοφ και τους Τούρκους».
Σύμφωνα με το περιοδικό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν οργανωθεί ολόκληρα σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπιστούν 10.000 άτομα που ανήκουν σε ένοπλες συμμορίες και έχουν στην κατοχή τους καλάσνικοφ. Υποστηρίζεται μάλιστα ότι ο Φράγκος Φραγκούλης τοποθετήθηκε στη συγκεκριμένη θέση ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, δηλαδή για την κρίσιμη ώρα...
Μήπως πρέπει να μείνει και μετά τις εκλογές στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ανεξάρτητα από ποια κυβέρνηση θα προκύψει;

Διαβάστε περισσότερα http://www.liako.gr/news/home/38106-------a-.html


Ο ΥΕΘΑ εύχεται να λειτουργήσει η Δημοκρατία και προειδοποιεί ότι οι ΕΔ είναι πανέτοιμες για όλα

Ευχή για να λειτουργήσει η Δημοκρατία αλλά και προειδοποίηση ότι οι Ελληνικές ΕΔ αν η χώρα απειληθεί θα δώσουν απάντηση “που θα κάνει εκκωφαντικό θόρυβο”,εξέφρασε ο ΥΕΘΑ Φ.Φράγκος από τον Έβρο και συγκεκριμένα από το χωριό Μαράσια όπου παρευρέθηκε χθες για το ετήσιο Μνημόσυνο της Κυράς των Μαρασίων Βασιλικής Λαμπίδου.

«Είχαμε την ευκαιρία να τιμήσουμε την Κυρά Βασιλική, την Κυρά των Μαρασίων, την Κυρά που μας ενώνει που μας δίνει όραμα για ανάταση. Όπως είπα και προηγουμένως στα στελέχη μας, δεν είναι τα υλικά αγαθά αλλά είναι οι ηθικές αξίες, ο πολιτισμός, η Ιστορία μας, οι παραδόσεις μας, οι οποίες μας επιτρέπουν να παραμείνουμε όρθιοι. Και θα σταθούμε όρθιοι.

Για ένα πράγμα θέλω να διαβεβαιώσω σήμερα, από τη θέση του Υπηρεσιακού Υπουργού Εθνικής Αμύνης.

Εύχομαι να λειτουργήσει η Δημοκρατία και με αμεσότητα να παραδώσω στον αιρετό Υπουργό Άμυνας. Θέλω να σας πω κάτι όμως. Μην αμφιβάλλετε για τις δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού. Το επαναλαμβάνω και πάλι. Ναι μεν δύναμη αποτροπής, αλλά ισχυρή, σιωπηλή στρατιωτική δύναμη που εάν απαιτηθεί θα κάνει εκκωφαντικό θόρυβο”.

Η ευχή για τη λειτουργία της Δημοκρατίας τις ημέρες που ζούμε με την ελληνική κοινωνία να βλέπει και να ακούει φωνές βρυκολάκων από το παρελθόν είναι μάλλον χρήσιμη.


http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=15165
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: