Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο Αλαφούζος και ο κολλητός του Γιάννης Μαυρής, προσπαθούν να κάνουν την κωλοτούμπα!

Την τελευταία ημέρα δημοσίευσης των δημοσκοπήσεων το κεντροδεξιό Συγκρότημα Αλαφούζου, φρόντισε να δημιουργήσει την χειρότερη εικόνα για τη Ν.Δ., στο εκλογικό σώμα. 
Ο ΣΚΑΙ και η «Καθημερινή» δημοσιοποίησαν δημοσκόπηση που έδειχνε τον ΣΥΡΙΖΑ, να προηγείται με 6% της Ν.Δ.  
Από τα μέσα της προηγούμενης βδομάδας, ο Αλαφούζος και ο κολλητός του Γιάννης Μαυρής, προσπαθούν να κάνουν την κωλοτούμπα, βλέποντας ότι τα αποτελέσματα που έδωσαν δεν ανταποκρίνονται στην δημοσκοπική πραγματικότητα.
Έτσι, και σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, η Public Issue, δείχνει να εξορθολογίζει, την δημοσκοπική της υπερβολή, η οποία είχε ως στόχο...
(όπως λένε στελέχη της Συγγρού) να προκαλέσει ζημιά στη Ν.Δ. και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά.  
Η διαφορά που δίνει η εταιρεία του Μαυρή, πλέον, έχει πέσει κάτω από το 2%. Και, όλα αυτά συντελέστηκαν μέσα σε μια βδομάδα. 
Επειδή, λοιπόν, η πρακτική του Γιάννη Αλαφούζου, είναι γνωστή στην πιάτσα, ελάχιστοι είναι πλέον εκείνοι που δίνουν σημασία στα όσα κάνει και λέει. Άλλωστε, οι εποχές που ο ΣΚΑΙ, μεσουρανούσε ανήκουν στον παρελθόν. Εδώ και καιρό βλέπει την πλάτη του Real, και σύντομα, θα δει κι’ άλλες πλάτες. Πέραν, τούτου, φημολογείται εντόνως, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, πολύ σύντομα θα κληθεί να διαχειριστεί την σχέση του (όχι την οικογενειακή), με τον αδερφό του, Θέμη, ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να βοηθήσει (ως ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) το εγχείρημα του ΣΚΑΙ.

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι η Public Issue από τις έξι μονάδες που έδινε την διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή την βδομάδα την δείχνει στο 1,7;

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: