Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Κάντε τα πληκτρολόγια καλάσνικωφ

πληκτρολογια, καλασνικωφ, πολιτικο, συστημα
« Κάντε τα πληκτρολόγια καλάσνικωφ »
Αδέρφια Έλληνες. Η Ελλάδα εκποιείται. 
Και εκποιείται από το ίδιο το σάπιο και υπεύθυνο πολιτικό της σύστημα, προκειμένου να διασωθεί το ίδιο. 
Όλα τα κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, παρά τις θεατρικές δήθεν διαφωνίες μεταξύ τους, προχωράνε κανονικά (άλλα φανερά και άλλα με την σιωπηρή συγκατάθεσή τους) στην εκποίηση της χώρας για να διατηρήσουν τα ίδια τις χρηματοδοτήσεις τους, τα προνόμιά τους και την εξουσία τους, πάνω σε ένα λαό που....

θα στενάζει στο εξής κάτω από τη γερμανική μπότα.

Ας ξεσηκωθούμε ειρηνικά. Δεν χρειάζεται καν να βγούμε στους δρόμους. Δεν χρειάζεται κάν να σηκωθούμε από τον καναπέ. Όχι. Δεν χρειάζεται να γίνουμε εμείς θύματα προβοκατόρικων ενεργειών. Μπορούμε να κάνουμε απλά τα πληκτρολόγια των PC, όπλα πιο ισχυρά και από τα καλάσνικωφ. Μια ειρηνική επανάσταση.

Πρέπει όμως να υπάρχει ενιαίος στόχος προκειμένου να επιτύχει η προσπάθεια και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τη λαϊκή απαίτηση για αλλαγή αυτού του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, η οποία αλλαγή περνάει, δυστυχώς ή ευτυχώς, υποχρεωτικά μέσα από την αλλαγή του ίδιου του Συντάγματος, που αποτελεί κινητήριο μοχλό και νομιμοποιητικό κείμενο του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος.


Ήδη απλοί πολίτες ανέλαβαν πρωτοβουλία ( http://www.neosyntagma.net και http://www.facebook.com/groups/neosyntagma/ ) προκειμένου να ανοίξει ένας δημόσιος διάλογος, ο οποίος και θα καταλήξει στην συγκρότηση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, μακριά από κόμματα και πολιτικούς, για την δημιουργία Νέου Δημοκρατικού Συντάγματος.

Ας συνεισφέρουμε όλοι σ αυτή τη λαϊκή προσπάθεια. Είμαστε όλοι μέλη αυτής της προσπάθειας. Ένα πάτημα ενός πλήκτρου είναι, αλλά με αποτέλεσμα μεγαλύτερο από το πάτημα μιας σκανδάλης.
Ή τώρα ή ποτέ…

πηγη

Πηγή: www.katohika.gr
http://www.axortagos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: