Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Κουκουλόπουλος: "Πέμπτη θέση και πολύ μας είναι"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Π. Κουκουλόπουλου σχετικά με τη πρόσφατη δημοσκόπηση και τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ
  
"Πέμπτη θέση και πολύ μας είναι", δήλωσε στο Realfm ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος αναφερόμενος στην θέση που κατέλαβε το ΠΑΣΟΚ σε πρόσφατη δημοσκόπηση.
"Όπως στρώνεις, κοιμάσαι", συνέχισε μιλώντας για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ ενώ προσέθεσε πως "δεν είμαι σίγουρος αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές", αφήνοντας αιχμές για Παπανδρέου, Λοβέρδο και Χρυσοχοϊδη.
"Οι πασοκικές περικοκλάδες μας οδήγησαν εδώ....
Είπαμε να γίνει η αλλαγή ηγεσίας ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά αλλά κάποιοι επέλεξαν τις προσωπικές τους προτεραιότητες από τις προτεραιότητες της χώρας" δήλωσε χαρακτηριστικά και μίλησε για "προσωπικούς σχεδιασμούς διαφόρων δελφίνων που δημιούργησαν το σημερινό ολισθηρό δρόμο για το ΠΑΣΟΚ".
Χαρακτήρισε δε μη δεοντολογικό αυτό που όπως είπε έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με την τροπολογία για τα φαρμακεία ενώ για τη δήλωσή Χρυσοχοϊδη ότι δεν διάβασε το μνημόνιο σχολίασε: "Εγώ το διάβασα τρία μερόνυχτα. Έχουμε καταφέρει να δώσουμε τα σκήπτρα του διασώστη της χώρας στον Σαμαρά που δυο χρόνια τώρα έκανε ρεσιτάλ ανευθυνότητας".
"Είναι η ώρα να βγούνε μπροστά τα ιστορικά στελέχη" είπε ο κ. Κουκουλόπουλος και τόνισε ότι η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα είναι η τελευταία ευκαιρία του ΠΑΣΟΚ.
"Ακόμη και έκτακτο συνέδριο μπορεί να γίνει για να παρθούν αποφάσεις. Αν δεν συζητήσουμε ειλικρινά και παραμείνουμε στα προσχηματικά δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις κάλπες", τόνισε μεταξύ άλλων.
247

Δεν υπάρχουν σχόλια: