Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

2012: Είναι ευθύνη όλων μας. Καλή λευτεριά !

Η είσοδος στο 2012 βρίσκει την Ελλάδα κατεστραμμένη οικονομικά, αποδιαρθρωμένη κρατικά, διαλυμένη κοινωνικά, με δοσιλογικά καθεστώτα, υπό την μορφή ευρωπαϊκών κυβερνήσεων, να στερούν τους Έλληνες κάθε δικαίωμα στην Ελευθερία, την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Δημοκρατία, την Ευημερία, μέσω ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.
Οι πόροι, οι υποδομές, τα δίκτυα, η δημόσια και οι ιδιωτικές περιουσίες τίθενται στη διάθεση και την κατοχή των ξένων, την ίδια ώρα που χρέη και υποχρεώσεις συσσωρεύονται στην πλάτη των γηγενών, μετατρέποντας τους από...
πολίτες μιας ελεύθερης χώρας , σε δουλοπάροικους μιας νέας ευρωπαϊκής φεουδαρχίας, με τους τραπεζίτες στη θέση της παλιάς αριστοκρατίας των προνομίων.
Η νέα Συνομοσπονδία του Ρήνου, που παίρνει πλέον και θεσμική μορφή , με την κυοφορούμενη από το Βερολίνο νέα Συνθήκη του Ευρώ, δημιουργεί συνθήκες αυτοκρατορίας Γερμανών και Γάλλων, στα εθνικά κράτη και τους Λαούς της Ευρώπης.
Στην Ελλάδα τους πρώτους μήνες του νέου έτους , θα υπάρξει μια πρώτη αντιπαράθεση ως προς το κατά πόσον η νέα αυτή τάξη στην Ευρώπη, θα γίνει αποδεκτή ή όχι.
Σε ολόκληρη την ήπειρο θα συγκρουσθούν οι Ομοσπονδιακοί ( Αυτοκρατορικοί- Αποικιοκράτες, Φεουδαρχικοί) με τους Εθνικούς(Φιλελεύθεροι- Δημοκράτες,
Ρεπουμπλικανοί) , Οι οπαδοί του Μέττερνιχ θα συγκρουσθούν με τους εξεγερμένους που θα κρατούν τις εθνικές σημαίες τους , στα οδοφράγματα, τα Κοινοβούλια και
τις Λέσχες της Παγκοσμιοποίησης. Νέες Εθνικές εταιρείες και συνδικάτα θα συγκροτηθούν .
Η παλιά διάκριση μεταξύ Δεξιών και Αριστερών υποκαθίσταται υπό τις παρούσες συνθήκες από τη νέα μεταξύ Ομοσπονδιακών και Εθνικών.
Μια μεγάλη ανταρσία θα εξελιχθεί σε όλη την Ευρώπη, που πολύ σύντομα θα μετατραπεί σε Επανάσταση.
Η νέα Συνομοσπονδία του Ρήνου με τα ανακτοβούλια της κεντρικής Ευρώπης επιζητά να στερήσει από τους πολίτες την περιουσία τους, το δικαίωμα λόγου τους, τον εθνικό αυτοκαθορισμό τους.
Να μετατρέψει τα ευρωπαϊκά Έθνη , σε μια οικονομική ζώνη δουλοπαροικίας , με ενιαία οικονομική , νομισματική και πολιτική διοίκηση.Η Ελλάδα εκ της θέσης της, αλλά και του γεγονότος ότι πρώτη αξιοποιήθηκε ως έδαφος επιβολής της νέας αυτής τάξης στην Ευρώπη, μέσα στους πρώτους μήνες του 2012, θα δοκιμάσει την έννοια της χρεοκοπίας, σε εθνικό, δημόσιο και ιδιωτικό επίπεδο.
Τη νέα δανειακή σύμβαση, η οποία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.
Σε ανάλογες διαδρομές , αλλά προηγούμενες φάσεις βρίσκονται όλες οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, αλλά και οι Λαοί της Κεντρικής ή Βόρειας Ευρώπης.Μέχρι το τέλος του 2012 οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν προδιαγράψει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, το αν η Συνομοσπονδία του Ρήνου, που σερβίρεται επικοινωνιακά ως Ευρωπαϊκή Ένωση , θα γίνει αποδεκτή από τα Έθνη και τους Λαούς ή όχι.
Εάν η Ελλάδα πει το μεγάλο «όχι» στη νέα αυτοκρατορική φεουδαρχία του Ρήνου, θα ενθαρρυνθούν και άλλοι να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο. Αν πει τομεγάλο «ναι», ο νέος τρόμος, η νέα φτώχεια, η νέα απαξία των Λαών , θα έχει πετύχει μια πρώτη μεγάλη νίκη.Το 2012 είναι μια ιστορική χρονιά για την Ελλάδα και την Ευρώπη.
Ο εφιάλτης πρέπει να τελειώσει νωρίς, μέχρι τα μέσα του 2013. Τα Έθνη της Ευρώπης και οι Λαοί θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν σε μια άλλη συμφωνία συνύπαρξης, έξω από τους στόχους της Συνομοσπονδίας του Ρήνου, που μπορεί να αφορά τη Γερμανία και τη Γαλλία, ενδεχομένως και κάποιες χώρες που έχουν αποδεχθεί το ρόλο του προτεκτοράτου τους, αλλά όχι τους υπόλοιπους..
Το 2012 ο αγώνας παύει να είναι κοινωνικός απέναντι στην ύφεση, τα μέτρα και την ανεργία, με συμμέτοχους «αγανακτισμένους».  
Η ευημερία είναι δικαίωμα , όπως
και η ελευθερία ή η εθνική ανεξαρτησία..


Ο αγώνας για τους Έλληνες είναι πλέον εθνικοαπελευθερωτικός.Κάποια στιγμή μέσα στο 2012, οι καμπάνες θα πρέπει να χτυπήσουν χαρμόσυνα.

Είναι ευθύνη όλων μας. Καλή λευτεριά ! ! !


Μενέλαος Τασιόπουλος / newsbomb

Σχόλιο του Ε Μ ΠΡΟ Σ Σε όλες τις κρίσιμες προκλήσεις της ιστορίας, οι Έλληνες αποδείξαμε πως μπορούμε να αντιπαλέψουμε πολλούς και ισχυρούς εχθρούς.
Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
Με θάρρος, ομόνοια, αποφασιστικότητα, υπομονή, επιμονή και αξιοποιώντας το ιδιαίτερο πνεύμα που μας διακρίνει από συστάσεως του ελληνικού έθνους, θα βγούμε και αυτή ...τη φορά νικητές σε πείσμα όλων εκείνων που αιώνες τώρα προσπαθούν να υφαρπάξουν την κυριαρχία μας, σε ένα από τα κομβικότερα σημεία της υφηλίου, το σταυροδρόμι των 3 ηπείρων, την Ελλάδα μας.
Ας βάλουμε στην άκρη λοιπόν πολιτικές πεποιθήσεις, κομματικές προτιμήσεις, ιδεοληψίες και προκαταλήψεις, μικροσυμφέροντα και σκοπιμότητες, δογματισμούς και διαχωριστικές γραμμές και ας οραματιστούμε την εικόνα της Μεγάλης Ελλάδας…
Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες, γιατί… ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: