Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Σε θέση μάχης ο Γιώργος και οι δελφίνοι


Καχριμάκης και Νίκος Παπανδρέου τα τελευταία 24ωρα ξεκαθάρισαν το κλίμα το ΠΑΣΟΚ κατ’ εντολή του Γιώργου Παπανδρέου, αποκαλύπτοντας τις προθέσεις του πρώην πρωθυπουργού.
Οι δελφίνοι που πήραν το μήνυμα, και ξέρουν καλά ότι ο Γιώργος δεν θα κάνει πίσω, τουλάχιστον στην αρχηγία του κόμματος, βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι...
έχουν κερδίσει έδαφος ή χρόνο απέναντι στο Γιώργο.
Ο Γιώργος Παπανδρέου από την πρώτη στιγμή είχε σχεδιάσει τη στρατηγική του, ωστόσο τόσο οι πολιτικές εξελίξεις, όσο και η βιασύνη των δελφίνων, τον οδήγησαν στο να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του.
Η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος, είναι πια δεδομένη απ’ όλους και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι το μόνο που σχεδιάζει να επιβεβαιώσει αύριο και την συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, αυτή τη φορά όμως μόνο με την καταστατική του σύνθεση.
Στ.Νοβ. / parapolitika.gr
 
Εμείς στο E M ΠΡΟ Σ, σας το είχαμε τονίσει αρκετές φορές ότι  Δεν εγκαταλείπει ο Παπανδρέου!
Και δικαιωνόμαστε πλήρως!
Σχολιάζαμε τότε ότι:  
" Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να μην άνοιξε τα χαρτιά του, ωστόσο όλα δείχνουν πως οι πιέσεις έπιασαν... τόπο.
Και αναφερόμαστε από το οικογενειακό του περιβάλλον και δη την Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία είναι κάθετη και λέει πως το κόμμα δεν πρέπει να δοθεί με τον τρόπο που του ζητούν οι... δελφίνοι.
Το θέμα το συζήτησαν και σήμερα, με τον Νίκο Παπανδρέου να είναι και εκείνος υπέρ της παραμονής του Γιώργου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ.
Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς λέγεται πως στις 4 Ιανουρίου, στον 6ο όροφο της Ιπποκράτους, θα έχει... οικογενειακό άρωμα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: