Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Οι Δημοσιογράφοι τα παίρνουν από το ΔΝΤ ! [video]

Μια απίστευτη καταγγελία του εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου έκανε άνω κάτω την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1.
 
Χαμός έγινε το πρωί στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη  όταν η Ελένη Καλογεροπούλου τα «βρόντηξε» και έφυγε εξαιτίας ενός σχολίου του κ. Α. Μητρόπουλου.
Κατά την διάρκεια συζήτησης για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα η κ. Καλογεροπούλου υποστήριξε ότι ο καθένας έχει...προσωπική ευθύνη για αυτή.
Τότε ο κ. Μητρόπουλος πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε σε ένα βιβλίο με την θεωρία του Σοκ, τονίζοντας ότι σε κάποιες χώρες εκπαίδευαν τους δημοσιογράφους να υποστηρίζουν ότι ο λαός έχει προσωπική ευθύνη.
Αυτό ήταν! Η κ. Καλογεροπούλου άρχισε να φωνάζει, ζητώντας τον λόγο για το σχόλιο, ενώ λίγο αργότερα έβγαλε το μικρόφωνο και...
έφυγε από το πλατό.
Πριν φύγει γύρισε προς το μέρος του κ. Μητρόπουλου «Κάνετε κάθε μέρα κωλοτούμπες για να μπείτε στην πολιτική και θα πείτε για μας; Ντροπή σας».

Ο κ. Μητρόπουλος ζήτησε πολλές φορές «συγνώμη», ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν προσωπικό το σχόλιο, αλλά η κ. Καλογεροπούλου τίποτα.

Αφού αποχώρησε από το πάνελ ο κ. Μητρόπουλος, ο οποίος μάλιστα σχολίασε τα λεγόμενα της κ. Καλογεροπούλου λέγοντας «Είχε δίκιο για αυτά που είπε. Θα μπορούσε να πει και χειρότερα», η δημοσιογράφος γύρισε. 
Παρόλα αυτά, δεν είχε καταφέρει να ηρεμήσει και μέχρι το τέλος της εκπομπής σχολίαζε συνεχώς. «Ο κ. Μητρόπουλος έχει βιλλάρα στην Φιλοθέη και θα μου πει εμένα που μένω στο πατρικό μου στον Χολαργό;», είπε.


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΜΕ ΤΡΟΪΚΑΣ-ΔΝΤ.


Το θέμα όμως δεν είναι πως παρεξηγήθηκε η Καλογεροπούλου, αλλά η καταγγελία..

Και κάποιοι στιγμή πρέπει να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

Όλοι θα θυμόσαστε την αποκάλυψη για τον διευθύνων σύμβουλο του ομίλου εταιρειών επικοινωνιών CIVITAS Γιώργο Φλέσσα.

Που  ομολόγησε ενώπιον της εξεταστικής για τη Siemens...ότι για μία εβδομάδα πριν την ψήφιση από τη Βουλή του μνημονίου με την τρόικα και για τέσσερις εβδομάδες μετά είχε ανατεθεί στην εταιρεία του από ευρωπαϊκή εταιρεία δημοσίων σχέσεων EURO RSCG για λογαριασμό του ΔΝΤ,

η επικοινωνιακή προώθηση της αναγκαιότητας των σκληρών οικονομικών μέτρων, για το τι γράφεται στα μέσα και τι λέγεται από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα για τα μέτρα.

Ποιοι είναι αυτοί που τα παίρνουν;

Είναι μόνο δημοσιογράφοι;

Μήπως στην Ελλάδα έχει ξεπεράστει πια το μοντέλο του δημοσιογράφου παπαγάλου και έχει γίνει πολιτικός παπαγάλος με πρίμο τέμπο δημοσιογράφο;

Είμαι σίγουρος πως ισχύει το δεύτερο.

Πάνελ στημένα,με δημοσιογράφους που τα χώνουν στον λαο, επειδή κι αυτός "μαζί τους τα έφαγε" επαγγελματίες πολιτικοί να λένε ότι είμαστε όλοι υπεύθυνοι και πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα,κι άλλες τέτοιες μπούρδες.


Όμως τώρα ξέρεις.

Τώρα μπορείς να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που είναι μαζί με τον λαό και ποιοι είναι για την πάρτι τους.
 
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/12/video_16.html
Λόγιος Ερμής

Δείτε και αυτό το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια: