Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Να γιατί επιλέγη ο κ. Χατζηδάκης ...

..."να γίνει θύμα των προβοκατόρικων μηχανισμών"

Η επίθεση στον κ. Χατζηδάκη έγινε αμέσως μετά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο για το "Πολυνομοσχέδιο", το οποίο φέρνει τον εργατικό μεσαίωνα στην κοινωνία μας, ιδιαίτερα σ' όσους εργάζονται στον  ιδιωτικό τομέα!
Μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας κατακεραύνωσε την πολιτική της κυβέρνησης με συντριπτικά στοιχεία!
Ένας πολύ καλός φίλος ο Διονύσης, που ζει χρόνια στο Βερολίνο, έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο σε ανάρτηση μας και σας το παρουσιάζουμε: 

" Ουδέποτε είχα συμπάθεια για τον λεγόμενο "φιλελευθερισμό" ή για τον κ. Χατζηδάκη προσωπικώς. 
Φρονώ, ότι κάποιοι αφού πάρουν τεχνιέντως μέτρα, ώστε τα κοτόπουλα να μολυνθούν με AIDS, μετά βάζουν κάποιους να τα εκποιήσουν στην τιμή που έχουν τα πούπουλα.
Ο κ. Χατζηδάκης μπορεί να ανήκει στην καρκινωματική πτέρυγα του Μητσοτακισμού, όμως δεν παύει να είναι ΣΟΒΑΡΟΣ και να αρθρώνει σοβαρό λόγο ραπίσματος εναντίον της πολιτικής ξεπουλήματος του Πασόκ, όπως δείχνει η μαγνητοσκόπηση της αγόρευσής του στην βουλή στις 14 Δεκεμβρίου:


Να για ποιο λόγο λοιπόν επιλέγει ο συγκεκριμένος βουλευτής από την υπερεξουσία, για να γίνει θύμα των προβοκατόρικων μηχανισμών της".
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη

2 σχόλια:

Μποτίλια στο Πέλαγος είπε...

Αγαπητέ Στάθη,
σε ευχαριστώ θερμά για την φιλία και την ανάδειξη του σχολίου μου σε ανάρτηση.
Συγχαρητήρια και για τις καλλιέργειες, οι οποίες αποτελούν φως ελπίδας και αξίζουν πράγματι ακόμη μεγαλύτερη προβολή από αυτήν που ευτυχήσαμε να βρουν.

Stathis είπε...

Δική μου τιμή και χαρά αγαπητέ Διονύση!
Πραγματικά μ' έχεις εντυπωσιάσει με τις πλούσιες γνώσεις σου και μάλιστα σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα θέματα, με πολύ εύστοχους προβληματισμούς και τοποθετήσεις!
Για άλλη μια φορά σ' ευχαριστώ!
Φιλικά... Στάθης