Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Aποδοκιμάστηκε από πολίτες ο Γ. Παπανδρέου! Δημοσκόπηση- κόλαφος για τον Γιώργο !

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  στo Μέγαρο Μαξίμου και σε επιλεγμένα υπουργικά γραφεία έχει φτάσει κρυφή δημοσκόπηση του ΠΑΣΟΚ η οποία προκαλεί έντονη ανησυχία.
Στη δημοσκόπηση αυτή, καταγράφεται για πρώτη φορά αμφισβήτηση του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου από τους ίδιους τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ!
Η ανησυχία επιτείνεται γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν και είναι ακόμα το δυνατό χαρτί του ... ΠΑΣΟΚ.
Έστω και αν το τελευταίο χρονικό διάστημα η δημοσιότητά του είχε καμφθεί, συνέχιζε να εμφανίζεται με τη μικρότερη δυνατή φθορά, σε σχέση με υπουργούς και το σύνολο της Κυβέρνησης,  που τα ποσοστά δημοτικότητάς τους βρισκόταν σε κατακόρυφη πτώση.
Είναι φανερό ότι ενδεχόμενη πτώση της δημοτικότητας και του ίδιου του Πρωθυπουργού, θα επιτείνει τη νευρικότητα και ταυτοχρόνως θα καταστήσει απαραίτητη την αλλαγή πολιτικής σε σχέση με τα μέτρα που έχουν ληφθεί.
Ωστόσο είναι αμφίβολο το κατά πόσο μπορεί να αλλάξει η οικονομική πολιτική, με δεδομένες τις δεσμεύσεις της χώρας μας από την τρόικα των δανειστών.

ΑΞΙΖΕΙ: Ο ίδιος στενός κύκλος συνεργατών, έχει ενημερωθεί ότι ο Γ. Παπανδρέου, για πρώτη φορά πριν από δυο μέρες, αποδοκιμάστηκε από πολίτες ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του από τη Βουλή στο Μέγαρο Μαξίμου.
NewPost

Δεν υπάρχουν σχόλια: