Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

"Κακώς μπήκατε στον ΄Μηχανισμό Στήριξης΄ λέει το ΔΝΤ " !

Η αλήθεια από το "στόμα του λύκου" ... το Δ.Ν.Τ.!

The bondholder

Tο ΔΝΤ σε Μελέτη που εκδόθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 λέει ότι η Ελληνική Οικονομία είχε την θεωρητική δυνατότητα να αντέξει Δανεισμό μέχρι 200% του ΑΕΠ της!
Μας έβαλαν στο ΔΝΤ με Δανεισμό στο 130%  του ΑΕΠ !
Όλο το έργο το δημιούργησαν.
Δεν έπρεπε να μπούμε στο ΔΝΤ !
Τουλάχιστον έτσι λέει το ΔΝΤ... 
olympia

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με τις …ευλογίες Εφραίμ, η επένδυση στον Αστακό!

Πανταχού παρών το …ιερό επιχειρηματικό δαιμόνιο του Εφραίμ. Μέχρι στον Αστακό της Αιτωλοακαρνανίας έφθασε η …χάρη του. Η εταιρεία της Μονής Βατοπεδίου RASSADEL (με έδρα την Κύπρο), σύμφωνα με το γερμανικό εμπορικό μητρώο, είναι εταίρος της Rosebud Energie Deutschland GmbH, η οποία είναι μέλος της Κοινοπραξίας APPC - Astakos Power Plan Consortium, που έχει αδειοδοτηθεί, ήδη, από την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) για την κατασκευή του Θερμο-Hλεκτρικού Σταθμού Υγραερίου Αστακού (Θ.Η.Σ.Υ.Α. 1010 Μεγαβάτ), στο πλαίσιο της γνωστής επένδυσης του Κατάρ στον Αστακό.

Την αποκάλυψη-βόμβα κάνει ο διακεκριμένος καθηγητής Δ. Παπανίκας, ο οποίος έχει ασχοληθεί διεξοδικά με την περιβαλλοντική διάσταση της επένδυσης, μέσω επιστολής, που απέστειλε προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.