Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Εξευτελισμός και προδοσία. Οι Τούρκοι βρέθηκαν προ εκπλήξεως από την προδοτική και ραγιάδικη στάση της κυβέρνησης. Δεν πίστευαν στα μάτια τους !!!



Εξευτελισμός και προδοσία.
Ο Τούρκος μιλούσε με τον πρωθυπουργό στην γλώσσα του έθνους του, την μητρική του γλώσσα, τα τουρκικά και οι Jeffrey και Droutsas στην γλώσσα τους, τα αγγλικά!
(Δείτε το βίντεο του NewsITvideo)

Ο Τούρκος έφθασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος διασχίζοντας με το προεδρικό αεροπλάνο το Βορειοανατολικό Αιγαίο και συνοδευόμενος από 6 τουρκικά μαχητικά F 16!!! 
Εξάλλου οι Τούρκοι διενεργούν 3 αεροναυτικές ασκήσεις στο Αιγαίο τις ημέρες αυτές...γύρω από Χίο, Λέσβο ακόμα και μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου!!!!

Φυσικά οι Τούρκοι δεν έχασαν την ευκαιρία μπροστά στην επίδειξη του πλέον χείριστου ραγιαδισμού των γραικύλων και υπέγραψαν 21 μνημόνια συνεργασίας σε όλους τους τομείς που είναι όλα ουσιαστικά υπέρ τους.

Επιλεκτικά θα αναφέρω μόνο μερικές σκέψεις μου...

Καταρχήν υπάρχει κάποιος πραγματικός Ελληνας, στην καρδιά που να πιστεύει ότι ο Ερντογκαν θέλει το καλό της Ελλάδας; 
Προφανώς όχι.
Ε, λοιπόν ο σουλτάνος έκανε την εξής δήλωση - παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας.
"Πρέπει όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να υποστηρίξουν τα μέτρα του ΔΝΤ".

Καταλαβαίνετε λοιπόν αν τα μέτρα είναι υπέρ της πατρίδας μας ή όχι.......
Οχι ότι δεν το ξέραμε απλά για να το βουλώσουν επιτέλους κάποια παπαγαλάκια της κυβέρνησης που επιμένουν ότι σώζουν την πατρίδα μας.......
Λοιπόν την θέση τους την θέλει κι ο Τούρκος !!!!!!
Τέρμα το δούλεμα.......

Ακούγοντας τις δηλώσεις του Geroulanos του Υπ. Πολιτισμού που ξενάγησε τον Τούρκο προϊστάμενό του στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρατήρησα ότι αναφέρθηκε κάποια στιγμή στην κοινή αρχαία κληρονομιά της Ελλάδας και της Τουρκίας!!!!
Αντί ο γραικύλος να διαμαρτυρηθεί έντονα για την αρχαιοελληνική τριήρη (που κατασκεύασαν οι Τούρκοι προσπαθώντας να κλέψουν την αρχαία μας ιστορία) που προ μηνών απέπλευσε από την Μ. Ασία και διαπλέοντας την Μεσόγειο έφθασε στην Γαλλία, αναφέρθηκε στην κοινή αρχαία μας κληρονομιά!!!!
Ποιά αρχαία κληρονομιά έχουν οι Τούρκοι mister Geroulanos; Μπας και εννοείς την ελληνική κληρονομιά της Μ. Ασίας; Μα πόσο προδότης μπορείς να γίνεις; Τι πράγματα είναι αυτά; Το κόμμα σου κατά μια διαβολική σύμπτωση και εξαπατώντας τον Ελληνικό λαό πήρε 43%. Ξέρεις πόσοι από αυτούς που σε ψήφισαν προέρχονται από προσφυγικές οικογένειες; Από οικογένειες που έχουν χιλιάδες νεκρούς από τις τουρκικές σφαγές και γενοκτονίες; Ξέρεις πόσοι είναι ξεριζωμένοι Μικρασιάτες, Πόντιοι και Κωνσταντινουπολίτες; Κι εσύ μιλάς για τουρκική αρχαία κληρονομιά; Οταν οι Ελληνες μεγαλουργούσαν στην Μ. Ασία οι Τούρκοι-Μογγόλοι δεν υπήρχαν ούτε υπό την μορφή σπερματοζωαρίων στα βάθη της Μογγολίας.....

Φυσικά μέσα στο ίδιο μήκος προδοσίας είχαμε και το μνημόνιο για την Παιδεία. Η Διαμαντοπούλου μίλησε για αναθεώρηση των σχολικών βιβλίων Ιστορίας σύμφωνα με τις επιταγές της Unesco....Δηλαδή; Επαναφορά του σκεπτικού της Ρεπούση.....Απάλειψη ιστορικών γεγονότων και κρίσεων που θα μπορούσαν να προσβάλουν τους Τούρκους!!!!!
Δηλαδή οι Τούρκοι τι ακριβώς θα σβήσουν από τα βιβλία τους;

Η ιστορική πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Οι Τούρκοι ήρθαν εδώ κατακτητές. Εσφαξαν, βίασαν εξισλάμησαν τους Ελληνες. Κατέστρεψαν τον πολιτισμό χιλιετιών αφού αυτό μόνο γνωρίζουν. Μας υποδούλωσαν για 400 χρόνια και μέσα από αίμα και αγώνα απελευθερωθήκαμε. Προσπαθήσαμε να απελευθερώσουμε και την Ιωνία αλλά διάφοροι παράγοντες προδοσίας και εξωτερικοί βοήθησαν τους Τούρκους να καταστρέψουν τον Ελληνισμό της Μικράς Ασίας και του Πόντου πάλι μέσα από αίμα......Και η συνέχεια δόθηκε το 1974 οπότε οι Τούρκοι αιματοκύλησαν την Κύπρο μας. Βιασμοί, σφαγές, αγνοούμενοι, καταστροφή της ελληνικής και χριστιανικής κληρονομιάς με την μετατροπή ναών και μοναστηριών ακόμα και σε στάβλους. Με την λεηλάτηση ολόκληρων τέμπλων, ιερών εικόνωνκαι κειμηλίων.....

Αρα κ. Διαμαντοπούλου τί εννοούμε ότι θα "φτιάξουμε" τα σχολικά βιβλία των δύο χωρών; Ουσιαστικά θα αλλάξουμε τα ελληνικά σχολικά βιβλία και θα αρχίσουμε να λέμε ψέματα στα ελληνόπουλα για να ζουν στον κόσμό τους;
Δηλαδή το ελληνόπουλο στο Αγαθονήσι θα μαθαίνει ότι οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και όλα τα ιστορικά γεγονότα ανήκουν στο παρελθόν που πρέπει να ξεχάσουμε ή τουλάχιστον να μην το λαμβάνουμε υπόψιν.....Ετσι το ελληνόπουλο θα βγαίνει χαρούμενο να χαιρετάει τους Τούρκους πιλότους που θα περνάνε πάνω από το σπίτι του!!!!!!!
Ντροπή και αίσχος............

Το δούλεμα που κάνουν οι Τούρκοι στην κυβέρνηση-μαριονέτα φαίνεται και στο μνημόνιο που υπέγραψε ο Υπουργός Προστασίας του (αναρχικού, αλλοδαπού) Πολίτη Χρυσοχοϊδης με τον προϊστάμενό του Τούρκο Υπουργό Δημόσιας Τάξης, για τους λαθρομετανάστες.
Την στιγμή που σε ετήσια βάση εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί λαθρομετανάστες περνούν με την βοήθεια και την ανοχή του τουρκικού κράτους (καθώς αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι πρόκειται για εσκεμμένη τουρκική ενέργεια βάσει σχεδίου) από τα μικρασιατικά παράλια στα νησιά μας, ο Χρυσοχοϊδης υπέγραψε μνημόνιο βάσει του οποίου η Τουρκία σε κάποιο λιμάνι (Σμύρνης ή άλλο) αναλαμβάνει την υποχρέωση να δέχεται 1000 λαθρομετανάστες ΕΤΗΣΙΩΣ για επαναπατρισμό!!!!!!!
Το δούλεμα πάει σύννεφο......
Αλλά επειδή δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο Χρυσοχοϊδης είναι τόσο βλάκας, προφανώς πρόκειται για δούλεμα του Χρυσοχοϊδη και του Τούρκου προϊσταμένου του προς τον Ελληνικό λαό........

Ενα ακόμα σημείο που φαίνεται η τουρκική κουτοπονηριά αλλά ελέχθει γιατί ακριβώς η εντολή είναι να το δεχτεί η "ελληνική" πλευρά είναι το θέμα του αφοπλισμού των στρατιωτικών αεροσκαφών που θα πετούν στο Αιγαίο.........
Δηλαδή τι ζητά ο Τούρκος; Να αφοπλιστούν τα ελληνικά και τουρκικά μαχητικά που θα αλληλοκυνηγούνται (αν συμβαίνει κι αυτό) στο Αιγαίο!!!! Δηλαδή πάνω από την ελληνική θάλασσα και τα ελληνικά νησιά.....ή μήπως δεν είναι ελληνικά για την κυβέρνηση;
Αραγε θα δεχόταν η Τουρκία να πετούν αφοπλισμένα τα ελληνικά και τουρκικά μαχητικά πάνω από την Μικρά Ασία;.........

Καταπληκτική ήταν και η δήλωση του Ερντογκάν για το casus belli.
Ως γνωστόν το casus belli (διεθνής όρος για το "αιτία πολέμου") ψηφίστηκε από την τουρκική εθνοσυνέλευση όταν κάποτε η Ελλάδα (απλά) σκέφτηκε να εφαρμόσει τα δώδεκα ναυτικά μίλια (από 6 που ισχύει μέχρι σήμερα) για τον εθνικά χωρικά ύδατα στο Αιγαίο. Κάτι το οποίο επιβάλλουν και οι ναυτικές διεθνείς συνθήκες και το οποίο εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια η Τουρκία στον Εύξεινο Πόντο!!!!
Ομως γνωρίζοντας οι Τούρκοι ότι ενδεχόμενη ανακήρυξη από την μεριά της Ελλάδος των 12 μιλίων ως χωρικά ύδατα αυτομάτως το Αιγαίο γίνεται μια κλειστή ελληνική θάλασσα, έθεσαν την "αιτία πολέμου" ως απάντηση στην νόμιμη (αλλά πιθανή επαναλαναμβάνω) ενέργεια της Ελλάδος. Με λίγα λόγια μας απειλούν ευθέως με πόλεμο αν ασκήσουμε το νόμιμο δικαίωμά μας!!!!!!

Και τι είπε ο Ερντογκάν σήμερα; "Θα μπορούσε να λυθεί, όμως δεν είναι ένα θέμα που μπορεί να λυθεί μονομερώς"!!!!!
Δηλαδή όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να λυθεί με κοινή συμφωνία των 2 χωρών Ελλάδας και Τουρκίας. Να δηλώσουμε εμείς οι Ελληνες ότι ποτέ δεν θα ασκήσουμε το κυριαρχικό μας δικαίωμα για να άρουν και οι Τούρκοι το casus belli........
Υπάρχει κανείς που πιστεύει ο ότι ο Jeffrey αν μείνει λίγο παραπάνω στην εξουσία, δεν θα το δεχτεί κι αυτό;

Και να φανταστείτε πως όλα αυτά καθώς και πολλά άλλα, κυρίως στον οικονομικό τομέα (που θα τα μάθουμε με την πάροδο του χρόνου) συνέβησαν μόλις την πρώτη μέρα της επίσκεψης και μόλις λίγες ώρες αφότου έφθασε ο Ερντογκάν στην πατρίδα μας!!!!!

Σε ένα μόνο πράγμα είχε τελικά δίκιο ο Jeffrey:
Σε ό,τι αφορά το χαρακτηρισμό «ιστορική», ο οποίος της αποδόθηκε, σημείωσε ότι αυτό εν τέλει θα το κρίνει η ίδια η ιστορία, διαβεβαιώνοντας, ωστόσο, ότι από τη συνάντηση που είχε διαπίστωσε πως υπάρχει η βούληση πράγματι αυτή η συνάντηση να μείνει ιστορική.

Ναι, θα μείνει ιστορική όπως και πολλές άλλες σκοτεινές σελίδες της νεώτερης ιστορίας του Γένους μας. Σελίδες στις οποίες πρωταγωνίστησε όχι ο συνήθης ηρωικός και πατριωτικός παλμός του Ελληνα αλλά ο εφιαλτικός και προδοτικός ραγιαδισμός των μισελλήνων πολιτικών............

Δεν υπάρχουν σχόλια: