Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Έτσι θα μας κυβερνούν!


Ετσι με ένα-δύο κλικ αριστερό ή δεξιό θα μπορεί στο εξής η τρόϊκα ΔΝΤ να κατευθύνει τους κατοχικούς υπουργούς!
ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που οι γυφτοπασόκοι μόλις πέρασαν “αέρα” από το ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ορίζει ότι ο Παπακων/νου έχει το ελεύθερο να εκτελεί ότι παραγγέλνει η τρόϊκα χωρίς να χρειάζεται η έγκριση της Βολής, η οποία απλώς ενημερώνεται στη συνέχεια. 
Η μνημειώδης διατύπωση που μας εισάγει και τυπικά σε ξενοκίνητη χούντα έχει ως εξής :
«9. Στο τέλος της παραγράφου 4 του άρθρου πρώτου του ν. 3845/2010 (ΦΕΚ 65 Α΄) αντί της λέξης «κύρωση» τίθενται οι λέξεις «συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους.»
Ζωηρώς διαμαρτυρηθηκαν – σηκώθηκαν όρθιοι - οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της...
...  αριστεράς ΚΚΕ και Σφύριζα.
Από τη Νέα Δημοκρατία μίλησε ο Κεφαλογιάννης και είπε πως θα καταψηφίσουν κι αυτοί τη ντροπολογία, που επί της ουσίας καθιστά περιτή τη νομοθετική διαδικασία, άρα και τη συμμετοχή τους..
Κατά τ’ άλλα βεβαίως κι όλοι οι πολιτικοί δεν είναι ίδιοι, δεν είναι εξίσου διεφθαρμένοι. ΄
Απλώς έχουν μια αδυναμία και θέλει ο καθένας αμέσως να κάνει  το ποντίκι  μέσα (σφιχτά) στο έμπειρο χέρι του διεθνούς παράγοντα, ενώ θα πρέπει να περιμένουν ήσυχα τη σειρά τους ( σε πνεύμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας τη δύσκολη τούτη ώρα,  “για την πατρίδα ” , αναμένοντας την “παγκόσμια διακυβέρνηση που χρειαζόμαστε γρήγορα” κατά πως λέει ο γιωργάκης μας, που είναι “παιδί της Διασποράς”…

Δεν υπάρχουν σχόλια: