Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Ξυπνήστε τους εκεί στη Ρηγίλλης κ. Σαμαρά!

Μήπως η επιταγή που δώσατε ήταν λευκή;

Έχετε Ιστορική ευθύνη!


Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η Ιστορική Νέα Δημοκρατία η οποία όλες τις μεγάλες επιλογές της κατάφερε και τις έκανε επιλογές της Πατρίδος μας, έχει ευθύνη για την σημερινή κυβερνητική πορεία της Ελλάδος!
Η ευθύνη της δεν είναι από την κυβερνητική της πορεία των 5,5 χρόνων, αλλά το ότι δεν αντιδρά όπως θα έπρεπε, εδώ και 6 μήνες!
Τι περιμένετε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, να μας χρεοκοπήσουν και μετά ν' αντιδράσετε;
Ήδη η διαδικασία της χρεοκοπίας είναι στο τελικό της στάδιο!
Δεν χρειαζόταν και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς, από την πρώτη στιγμή, που μας οδηγεί ο κ. Παπανδρέου και η κυβέρνηση του!
Εμείς το αντιληφθήκαμε και τα γράφουμε από την πρώτη στιγμή. 
Μια μικρή αναδρομή στο blog μας, μετά την 5 Οκτωβρίου 2009, θα σας πείσει, ζητώντας να κάνετε αντιπολίτευση τώρα!
Όταν έχεις ένα πρωθυπουργό ο οποίος από τα ......πρώτα υπουργικά συμβούλια μας δηλώνει  ότι η ελληνική οικονομία είναι υπό πτώχευση, ότι για πρώτη φορά μετά το 1974 κινδυνεύουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδος μας, όταν μαγειρεύουν το Δημόσιο Χρέος, όταν και τα πρωτάκια στην πολιτική, κατάλαβαν ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει ούτε σχέδιο , ούτε πρόγραμμα, ποια συνέναιση θα πιάσει τόπο! 
Απλώς, αν δεν αντιδράς, γίνεσαι και εσύ συνένοχος στην εθνική καταστροφή!
Βασική προϋπόθεση λειτουργίας της Δημοκρατίας είναι να λειτουργούν όλοι οι Θεσμικοί παράγοντες, δηλαδή και η αντιπολίτευση. 
Χωρίς αντιπολίτευση δεν μπορεί μια κυβέρνηση να είναι χρήσιμη!
Εδώ και έξι μήνες, βλέπουμε μια κυβέρνηση αλαλούμ, αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις, αναρμόδιοι να κάνουν άσχετες δηλώσεις δημιουργώντας εθνικά θέματα. 
Τρέχουν στις Βρυξέλλες, στη σύνοδο κορυφής, συμφωνούν και πανηγυρίζουν!
Σήμερα  λένε ότι θα ξαναδιαπραγματευθούν την συμφωνία και μάλιστα  δια στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού. Αυτός είναι εκτός τόπου και χρόνου!
Ο επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ ήταν συνεργάτης των παράνομων αμαρτωλών ομολόγων της Goldman Sachs να δηλώνει ότι το επόμενο δάνειο μας θα είναι σε δολάριο!
Τον Οκτώβριο του 2009 (22/10/2009),τα επιτόκια δανεισμού του δημοσίου ήταν 1,32%, στις 22 Ιανουαρίου 2010 ήταν 2,85% και σήμερα ξεπερνούν το 7% !
Ο σκοπός του ελληνικού λαού είναι να κοπιάζει καθημερινά και να φορολογείται άγρια, για να πληρώνει τα υψηλά επιτόκια δανεισμού λόγω των αυξημένων spread και τις Τράπεζες της Wall Street;
Και η Ελλάδα να βαδίζει ολοταχώς στη χρεοκοπία!
Πότε θ' αντιδράσετε;
Μήπως η επιταγή που δώσατε ήταν λευκή;
Αυτή την εντύπωση μου δίνετε σήμερα!

Οικονομολόγος, πρ. Βουλευτής

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Κύριε Σαραφόπουλε,
Ένα τυπικό χαρακτηριστικό των ανίκανων είναι ότι τα εύκολα τα κάνουν δύσκολα.

Ο πρωθυπουργός μας δίνει την εικόνα διεθνώς ότι είναι ΕΝΑΣ ΑΘΩΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Καταλαβαίνετε πως εννοώ το "αθώος".


Μας προσβάλει ….


Έχω όμως κύριε Σαραφόπουλε την εντύπωση ότι και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ίδιο μήκος κύματος εκπέμπει.