Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Στο ΙΚΑ Περιστερίου ο πρωθυπουργός

Στροφή στην καθημερινότητα, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, κάνει ο Κώστας Καραμανλής , ο οποίος βρίσκεται αυτή την ώρα, στο ΙΚΑ Περιστερίου.

Στο μεταξύ,έντονη αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, με αφορμή τις επικρίσεις του Συνταγματολόγου Δημήτρη Τσάτσου κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το ενδεχόμενο πρόκλησης εκλογών τον Μάρτιο.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος , σε δηλώσεις του την Δευτέρα, κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για ευτελισμό των θεσμών. Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Παυλόπουλος, έκανε λόγο για παραβίαση του Συντάγματος.


Από την άλλη πλευρά του, το ΠΑΣΟΚ, που εμφανίζεται ενοχλημένο από τις δηλώσεις Τσάτσου, εμμένει στην αρχική του άποψη, και τονίζει ότι είναι προσωπικές οι απόψεις του συνταγματολόγου και πως το θέμα είναι πολιτικό και όχι συνταγματικό.



Πάντως, κύκλοι της
Προεδρίας της Δημοκρατίας τόνιζαν ότι η Προεδρία, δεν σχολιάζει, ουτε τις διατυπώσεις των δυο συνταγματολόγων κκ Τσάτσου και Κασσιμάτη, ούτε την πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων που εξελίσσεται τον τελευταίο καιρό για την προεδρική εκλογή.



Ωστόσο, αναφέρεται ότι στα τέλη του Αυγούστου, αναμένονται αλλαγές προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα αλλά και σαρωτικός ανασχηματισμός στις Διοικήσεις των Δημοσίων Υπηρεσιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: