Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Δίπλα στο ΠαΣοΚ λειτουργεί ένα παρα-ΠαΣοΚ !

Παρατηρήσατε όλοι νομίζω διπλά στο ΠΑΣΟΚ να λειτούργει ένα παρα-ΠΑΣΟΚ το οποίο στην παρούσα φάση ανακάλυψε συνομωσίες και τρίγωνα μεταξύ Βενιζελου Σημίτη- Λοβέρδου- Τσάτσου- Κασιμάτη- Καραμανλή σε διαφορές παραλλαγές.

Αφού λοιπόν τους έβρισε όλους αυτούς με χυδαίους χαρακτηρισμούς και πιο πολύ από όλους τον καθηγητή Δημήτρη Τσάτσο -το τι άκουσε ο άνθρωπος δεν έχει όριο- έπλεξε φανταστικά σενάρια συνομωσίας, τσαντίστηκε με αυτά που σκέφτηκε και άρχισε να τα ποστάρει σε blogs site ή να τα γράφει σε εφημερίδες.


Τα πιο πολλά από αυτά που γραφτήκαν ήταν επιθετικά έως συκοφαντικά μυθεύματα εναντίων συντρόφων που δεν μίλησαν καθόλου και βασιζόμενα όλα σε υποψίες-εικασίες συνομωσίας. Το μόνο που διέφερε στο ποιος συμμετείχε μεταξύ των προαναφερθέντων.


Το πιο επιεικές που ακούστηκε από ανωνυμους «κύκλους» ήταν… «συγχορδία».


Το Blog σεβόμενο ανθρώπους και αξίες έμεινε στην γραμμή του ΠΑΣΟΚ που μίλησε για «σεβαστές αλλά προσωπικές απόψεις».

Δεν πόσταρε την συνέντευξη Δημήτρη Τσάτσου αλλά μίλησε για προχειρότητα στο όλο θέμα.

Ρώτησα εάν Οφείλει ή όχι το ΠΑΣΟΚ να προτείνει πρόεδρο, σήκωσα την μνημειώδη δήλωση Ροβλια και έκανα ένα ποστ για τον Δημήτρη Τσατσο όπως είναι γραμμένο στην Wikipedia ζητώντας σεβασμό στο προσωπο του.


Σε αντίθεση με το παραΠΑΣΟΚ που βρέθηκε στα “ταμπούρια”.


Αν αυτό το πράγμα φτιάχτηκε για να στηρίξει τον Γιώργο σε πολλά επίπεδα και σήμερα δεν ελέγχεται και γράφει από μόνο του είναι τραγικό. Αν ελέγχεται και παίρνει γραμμή είναι χειρότερο.


Όπως και να έχει παρακαλώ κάποιον αρμόδιο να αντιδράσει σε αυτα τα φαινόμενα.


Γιάννης Παπαϊωάννου


Δεν υπάρχουν σχόλια: